För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Tävlingen är avslutad

Nu har du chansen att vinna en HD-tv från Samsung LED 46". Det gäller att vara snabb, fatta fort och svara med hjälp av knapparna på TiVos fjärrkontroll.

Det har varit några rafflande och kittlande tävlingsveckor. Ni har varit snabba och några av de snabbaste har också lyckats kamma hem varsin 46" HD-tv från Samsung. Här nedan är listan på alla vinnare. Tack till alla som tävlat i Tv-spelet!

Och vinnarna är…

V. 20: Irene Ahl - Halmstad
v. 21: Johan Paakkonen - Storfors
v. 22: Sandra Almstrand - Sandared
v. 23: Jonatan Almén - Varberg
v. 24: Publiceras v. 25

Com Hem gratulerar!

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter