För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Tävlingen är avslutad

Nu har du chansen att vinna en HD-tv från Samsung LED 46". Det gäller att vara snabb, fatta fort och svara med hjälp av knapparna på TiVos fjärrkontroll.

Det har varit några rafflande och kittlande tävlingsveckor. Ni har varit snabba och några av de snabbaste har också lyckats kamma hem varsin 46" HD-tv från Samsung. Här nedan är listan på alla vinnare. Tack till alla som tävlat i Tv-spelet!

Och vinnarna är…

V. 20: Irene Ahl - Halmstad
v. 21: Johan Paakkonen - Storfors
v. 22: Sandra Almstrand - Sandared
v. 23: Jonatan Almén - Varberg
v. 24: Publiceras v. 25

Com Hem gratulerar!

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer