Tenet

Ta hem bioupplevelsen och se årets mest efterlängtade film i Comhem Play eller på din digitalbox när den har hyrfilmspremiär 28 december.
© 2020 Warner Bros. Entertainment Inc.

I en skuggvärld av spionage på hög internationell nivå är ordet Tenet det enda redskap The Protagonist (John David Washingtion) har för att rädda mänskligheten. Hans mål utvecklas under det att uppdraget utförs. Bortom tiden. Inte tidsresor. Inversion.

Filmens regissör, Christopher Nolan, har en gedigen lista hyllade storfilmer på sitt cv: Memento, Batman-trilogin, The Prestige, Inception och Interstellar. Likt många av hans tidigare verk har Tenet en filosofisk dimension som får oss att tänka till om tid och rum.

I rollerna ser vi John David Washington (BlacKkKlansman), Elizabeth Debicki (Widows), Robert Pattinson (Twilight, Good Time och High Life) och Kenneth Branagh (Dinkirk, Wallander och Mordet på Orientexpressen). Svenske kompositören Ludwig Göransson står för musiken – bara det är en anledning att se filmen. Så poppa popcorn, sjunk ner i tv-soffan och låt bioupplevelsen komma hem till dig med SF-Anytime.

Så enkelt hyr du Tenet

Tenet har hyrfilmspremiär den 28 december, så här hyr du filmen hos Com Hem:

I Comhem Play

Gå till comhemplay.se och logga in med mobilt bank-id eller med ditt kundnummer hos Com Hem. Sen klickar du bara på Butik i menyn och väljer filmen.

Tips! När du hyr film på comhemplay.se finns filmen även tillgänglig att se i vår app, i din mobil eller surfplatta.

I Tv Hub

Välj Butik i menyn och leta fram till filmen eller använd röstsök och säg "Tenet". Tryck på OK-knappen och bekräfta.

I TiVo

För att hyra film i din TiVo-box trycker du bara på knappen Play & Film på fjärrkontrollen. Därefter går du till Film och väljer filmen.

Mycket nöje!