Testa C More utan kostnad

Under perioden 26 mars till 2 april frivisar vi C More Standard, med massor av filmer och serier från både Sverige och Hollywood. Passa på och testa utan kostnad!
Jason Bourne

Under frivisningen kan du se allt från actionfilmen Jason Bourne med Matt Damon och Alicia Vikander och populära familjefilmer som Baby-bossen. Du kan också utan kostnad se den hyllade svenska serien Gråzon, tillsammans med mängder av Beck-filmer, däribland den senaste premiären Beck - Utan uppsåt.

Det enda som krävs för att ta del av frivisningen är att du har ett tv-abonnemang hos Com Hem.

Här kommer några tips som du kan njuta av under frivisningsperioden:

Jason Bourne

Matt Damon är tillbaka som Jason Bourne i den femte actionthrillern i serien, där vi också ser Alicia Vikander, Julia Stiles och Tommy Lee Jones.

När Jason Bournes forna kontakt Nicky hackar CIA hittar hon topphemlig info om deras operationer men också om Bourne som gått under jorden. Nu måste han snart fly undan yrkesmördare och samtidigt försöka ta reda på sanningen om sin fars roll i CIA.

Dessutom kan du på C More se alla filmer i serien. Upplagt för ett riktigt Bourne-maraton med andra ord!

Baby-bossen

Babybossen-Frivisning-C-More-Påsk-2018-810x455-c

När sjuårige Tim oväntat får en lillebror rämnar hela hans tillvaro. Han måste nu dela föräldrarnas kärlek och uppmärksamhet, och till råga på allt är den nye familjemedlemmen bra mystisk en kostymklädd liten krabat som visar sig vara ute på ett hemligt uppdrag. Den fartfyllda animerade familjekomedin 'Baby-bossen' är gjord av teamet bakom 'Madagaskar'-filmerna.

Beck - Utan uppsåt

Beck-Utan-uppsåt-Frivisning-C-More-Påsk-2018-810x455-c

Beck-gruppen, med Alex Beijer som ny gruppchef, får ett fall där en 12-årig flicka hittat sin mamma död nedanför trappan i hemmet. Är det en olycka eller ville någon den ensamstående mamman något ont? Det visar sig att familjen lever med skyddad identitet och under utredningens gång tar fallet flera överraskande vändningar.

Hos C More finns även mängder av tidigare Beck-filmer.

Gråzon

Gråzon-Frivisning-C-More-Påsk-2018-810x455-c

En thrillerserien som skildrar händelserna runt ett planerat terrorattentat mot Skandinavien. I serien följer vi Victoria, spelad av Birgitte Hjort Sørensen, som arbetar som ingenjör specialiserad på drönare. Hon blir tagen som gisslan i sitt eget hem av terrorister samtidigt som säkerhetspolisen i Sverige, ledd av SÄPO-agenten Eva (Tova Magnusson), och de danska kollegorna på PET försöker förhindra en förestående terrorattack. De båda kvinnornas öden sammanflätas i en gråzon där moral och ansvar sätts på spel.

Så hittar du till C More

Alla kanaler i C More Standard ingår i frivisningen och du hittar dem i Com Hem Play i din laptop, mobil eller surfplatta, eller på följande kanalplatser i din tv:

Kanal   Kanalplats
C More First79 (84 för HD)
C More Hits80 (118 för HD)
C More Series82 (119 för HD)
C More Stars83 (81 för HD)
SF-kanalen98

Läs mer om C More Standard