För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

The Big Short premiär i TiVo

The Big Short – En stjärnspäckad komedi om finanskrisen

Det är inte ofta en film visar upp så många toppskådisar på en och samma gång. The Big Short som nu har premiär i TiVo har en stjärnspäckad ensemble med Brad Pitt, Christian Bale, Ryan Gosling och Steve Carell i spetsen.

The Big Short berättar en otrolig historia om finanskrisen. När fyra outsiders förutspår det storbankerna, medierna och regeringen vägrat tro på - världsekonomins kollaps - får de en idé: The Big Short. En vågad investering leder dem till det moderna bankväsendets allra mörkaste hörn. Där de måste ifrågasätta allt och alla.

Filmen är baserad på en roman av Michael Lewis. Den fick en Oscar för bästa manus efter förlaga och var sammanlagt nominerad i fem klasser, däribland bästa film och bästa regi. Den nominerades också till fyra Golden Globes.

The Big Short finns nu att hyra under ”Premiärer” i Play & Film i TiVo.

Så hyr du film i TiVo

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film du väljer.

Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
Visa fler nyheter