För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

The Big Short premiär i TiVo

The Big Short – En stjärnspäckad komedi om finanskrisen

Det är inte ofta en film visar upp så många toppskådisar på en och samma gång. The Big Short som nu har premiär i TiVo har en stjärnspäckad ensemble med Brad Pitt, Christian Bale, Ryan Gosling och Steve Carell i spetsen.

The Big Short berättar en otrolig historia om finanskrisen. När fyra outsiders förutspår det storbankerna, medierna och regeringen vägrat tro på - världsekonomins kollaps - får de en idé: The Big Short. En vågad investering leder dem till det moderna bankväsendets allra mörkaste hörn. Där de måste ifrågasätta allt och alla.

Filmen är baserad på en roman av Michael Lewis. Den fick en Oscar för bästa manus efter förlaga och var sammanlagt nominerad i fem klasser, däribland bästa film och bästa regi. Den nominerades också till fyra Golden Globes.

The Big Short finns nu att hyra under ”Premiärer” i Play & Film i TiVo.

Så hyr du film i TiVo

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film du väljer.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer