The Big Short premiär i TiVo

The Big Short – En stjärnspäckad komedi om finanskrisen

Det är inte ofta en film visar upp så många toppskådisar på en och samma gång. The Big Short som nu har premiär i TiVo har en stjärnspäckad ensemble med Brad Pitt, Christian Bale, Ryan Gosling och Steve Carell i spetsen.

The Big Short berättar en otrolig historia om finanskrisen. När fyra outsiders förutspår det storbankerna, medierna och regeringen vägrat tro på - världsekonomins kollaps - får de en idé: The Big Short. En vågad investering leder dem till det moderna bankväsendets allra mörkaste hörn. Där de måste ifrågasätta allt och alla.

Filmen är baserad på en roman av Michael Lewis. Den fick en Oscar för bästa manus efter förlaga och var sammanlagt nominerad i fem klasser, däribland bästa film och bästa regi. Den nominerades också till fyra Golden Globes.

The Big Short finns nu att hyra under ”Premiärer” i Play & Film i TiVo.

Så hyr du film i TiVo

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film du väljer.

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Com Hem Play i din mobiltelefon

Nu ingår Com Hem Play i TV Guld och TV Silver

9 september 2016

Appen Com Hem Play ger dig möjlighet att se på tv var du vill. Nu kan du ta med dig ditt utbud även om du inte har TiVo.

Läs mer
Visa fler nyheter