The Head

Mysterier vid en isolerad forskningsstation på Sydpolen väntar i vinterns stora thriller-serie på Viaplay.
The HeadPremiär 6 dec

Många minns John Carpenters kultklassiker The Thing, från 1982, med Kurt Russel i huvudrollen. Det är svårt att inte dra paralleller mellan filmen och Viaplays nya internationella originalserie The Head. Serien utspelar sig på en forskningsstation på Sydpolen. En liten grupp forskare, med biologen Arthur Wilde i spetsen, stannar kvar under vinterns mörka månader för att undersöka klimatförändringar.

När sommaren väl återvänder, tätnar mystiken. Biologens avlösare, Johan Berg, hittar forskningsstationen kusligt tom. Vad har hänt under mörkrets månader? Och var är alla, inklusive hans fru Annika? För att ta reda på vad som hänt behöver Johan förlita sig på Maggie, en ung doktor som är den enda i teamet som överlevt vintern. Eller är hon verkligen det?

Embedded content: https://youtu.be/nvc0thiAWkQ

Så ser du The Head

The Head är en engelsk-dansk thriller i sex delar som har premiär den 6 december kl 22.30 på V Series HD (Kanalplats: 86) Kanalen är valbar i Tv Silver Flex och ingår i vårt största tv-paket Tv Guld. I Tv Guld ingår även streamingtjänsten Viaplay med hela dess utbud av serier, dokumentärer och film. Viaplay-appen är förinstallerad i Com Hem Tv Hub.