The Long Road Home - ny dramaserie på National Geographic

National Geographic kanske du mest förknippar med dokumentärer. Men faktum är att du också kan se välgjorda dramaserier som precis som dokumentärerna vill utbilda och inspirera dig som tittar. Det senaste exemplet på det är The Long Road Home.

The Long Road Home är en känslofylld dramaserie om hur soldater kämpar för sin överlevnad under extrema förhållanden och vad som händer efteråt. Dramat utspelar sig på plats i Irak men också vid hemmabasen i Texas, där familj och vänner under 48 mardrömslika timmar måste ställa in sig på det värsta.

I serien får du följa bland andra överstelöjtnant Gary Volesky som på plats i Irak leder den riskabla räddningsaktion som inleddes efter rebellernas bakhåll. Du får även följa Gina Denomy, nybliven mamma och gift med kapten Troy Denomy och deras gemensamma kamp som utspelar sig på fronten och på hemmaplan samtidigt.

I rollerna ser du bland annat Michael Kelly, Kate Bosworth och Patrick Schwarzenegger.

Embedded content: https://youtu.be/p04qHWx6g3U

Så ser du The Long Road Home

National Geographic ingår i våra abonnemang TV Silver och TV Guld, men du kan också köpa den som tillvalskanal om du har något annat abonnemang.

Du kan såklart också se The Long Road Home och övriga program i Com Hem Play.