Se första säsongen av The Whispers

Dramaserien The Whispers börjar med att flera barn har pratat med sin låtsasvän Drill - som inte är så på låtsas som föräldrarna tror - och vars mystiska lekar snart blir farliga.
© ABC Studios 2017.

Vi älskar att leka med våra barn. Men vad händer när någon annan också börjar göra det? Någon vi inte känner. Någon vi inte kan se. Inte kan höra. I "The Whispers" manipulerar någon - eller något - de vi älskar allra mest för att få dem att göra det otänkbara.

I inledningen av serien har flera barn pratat om sin låstasvän Drill. Vad föräldrarna inte vet är att han inte är någon låtsasvän, på det sätt som de tror. Drill får barnen att ställa upp på mystiska lekar. När de börjar bli farliga kallas FBI:s barnspecialist Claire Bennigan in för att utreda.

I serien ser vi bland andra Lily Rabe (från bland annat American Horror Story) som Claire Bennigan, Milo Ventimiglia (Gilmore Girls, Heroes) som John Doe, Barry Sloane som Wes Lawrence och Derek Webster som Jessup Rollins.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=1n7VJ56A4z4

Så ser du serier från ABC Studios

Hela säsong 1 av The Whispers hittar du i playtjänsten ABC Studios, som ingår i abonnemanget TV Guld. Om du har något annat av våra abonnemang kan du köpa ABC Studios som tillval och uppleva inte bara The Whispers, utan även en rad andra spännande och välgjorda amerikanska serier. Allt kan du se både i TiVo och i appen Com Hem Play.