För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Tiobio på TV12

När sommarkvällen blir lite för kall, eller när myggen blir lite för enträgna passar det perfekt att dra sig in och titta på film. Det har TV12 tänkt på och bjuder på bra filmer klockan 22 varje kväll.

Tiobio-filmer på TV12 25-31 juli

Måndag: Maverick

En skojfrisk filmatisering med bland annat Mel Gibson och Jodie Foster av den på 50- och 60-talet mycket populära tv-västernserien med samma namn. Maverick är på väg till århundradets pokermatch. På vägen dit måste han inkassera några skulder för att få tillräckligt med pengar till anmälningsavgiften. Under tiden träffar han några skumma typer och en vacker dam.

Tisdag: Age of heroes

En berättelse som tar hjältarna från stränderna i Dunkirk till den norska fjällvärlden och ett extremt farligt uppdrag bakom fiendens linjer. Ett uppdrag som kan ändra krigets utfall om det lyckas.

OBS! Age of Heroes startar 22.15.

Onsdag: Dangerous Method

David Cronenberg är tillbaka med ett intensivt triangeldrama som utforskar människans djupaste impulser och dess förmåga att locka fram minnen av förträngda, mörka hemligheter. Två av världens mest intelligenta, men kanske också mest kontroversiella män, Carl Jung och Sigmund Freud, har en intensiv och turbulent relation som leder fram till psykoanalysens födelse. Deras gemensamma nämnare blir den djupt störda, men också intelligenta och vackra Sabina Spielrein som både enar och splittrar dem.

Med bland andra Keira Knightley och Viggo Mortensen.

Torsdag: Falling down

William ‘D-Fens’ Foster (Michael Douglas) är en helt vanlig man som förlorat sin familj och sitt jobb. Berövad den Amerikanska drömmen tänker han inte längre finna sig i vardagens orättvisor.

Fredag: Star Trek

En ung besättning skickas på jungfruresan för det mest avancerade rymdskeppet som någonsin konstruerats: U.S.S. Enterprise. Under en resa fylld av action, humor och kosmiskt vågspel, måste de nya rekryterna finna ett sätt att stoppa ett ont väsen vars jakt på hämnd hotar hela mänskligheten. Galaxens öde vilar i händerna på två bittra rivaler: kapten Kirk och kapten Spock.

Lördag: Red riding hood

Valerie är kär i en outsider, Peter, men hennes föräldrar har planerat att hon ska gifta sig med den rika Henry. För att slippa skiljas åt, planerar Valerie och Peter att rymma tillsammans när de får reda på att Valeries äldre syster tidigare blev mördad av vargen som stryker omkring i den mörka skogen som omger byn. I åratal har folket haft en orolig vapenvila med odjuret genom att varje månad ge varelsen en offergåva i form av ett djur.

Med Amanda Seyfried och Gary Oldman.

Söndag: Matrix

Det är något som inte stämmer i Neos liv, något är konstigt och han söker svaret på en fråga han inte känner till. En dag börjar bitarna falla på plats och han ställs inför valet att se sanningen och aldrig mer kunna återvända till lögnen…

Med Keanu Reeves och Laurence Fishburne.

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer