För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Tips för dig som har kraften med dig

Nyligen hade Star Wars: The Force Awakens premiär som hyrfilm i TiVo. Om du inte kan få nog av rymdsagan bjuder vi här på fler tips som passar alla åldrar!

För de yngre rebellerna

Star Wars Rebels - Stjärnornas krig i animerad fortsättning

Star Wars Rebels fortsätter med nya actionfyllda äventyr i säsong 2, som tidsmässigt utspelar sig mellan Star Wars episod III och IV. Det är en mörk tid då det onda Rymdimperiet tar ett allt hårdare grepp om makten i galaxen. Den listiga och brokiga besättningen på stjärnkryssaren Spöket är bland de få tappra som står upp mot Imperiet. Våra hjältar möter nya ondskefulla skurkar, ger sig ut på hissnande äventyr och kämpar mot det galaktiska imperiet.

Star Wars Rebels sänds tisdag-fredag 16.00 i Disney XD.

Disney XD ingår i vårt tv-abonnemang Tv Guld.

Phineas och Ferb – På nya äventyr, denna gång i Star Wars-anda

Phineas and Ferb Star Wars
För några somrar sedan i en galax långt, långt borta, får plötsligt Phineas och Ferb tag i Dödsstjärnans planer, vilket leder dem rakt in en storslagen intergalaktisk kamp mellan gott och ont. Kommer de kunna motstå den mörka sidan? Kommer stormtroopern Candace lyckas fånga en rebell? Kan Agent P stoppa den Kraftdrivna Sith-Inatorn? Frågorna är många…

Phineas och Ferb – På nya äventyr sänds 4 maj 16.30 i Disney XD.

Disney XD ingår i vårt tv-abonnemang Tv Guld.

För aspirerande Jedi-mästare

Star Wars: The Force Awakens

Star Wars: The Force Awakens
Den senaste filmen i rymdsagan utspelar sig trettio år efter att rebellerna störtade Rymdimperiet och de fruktade Sith. Men än en gång kastar ondskan sin skugga över galaxerna och det är tid för gamla hjältar att kliva fram för att kämpa mot förtrycket från den mörka sidan av kraften.

J.J. Abrams är en regissör med visioner och med den här filmen återuppväcker han en hel generations stora filmupplevelser. I Star Wars: The Force Awakens återser vi de klassiska karaktärerna som Luke Skywalker, Prinsessan Leia, Han Solo, Chewbacca och R2D2, tillsammans med nya ansikten.

Star Wars: The Force Awakens finns att hyra i Play & Film i din TiVo-box. Rekommenderad åldersgräns 11 år.

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter