För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Tips på snabbare bredband – så gör du

Tycker du att ditt bredband blivit ovanligt trögt? Hackar det när du kollar på film i paddan och går det långsamt när du surfar? Kolla in tipsen som kan hjälpa dig till ett snabbare bredband.

Tycker du att ditt bredband blivit ovanligt trögt? Hackar det när du kollar på film i paddan och går det långsamt när du surfar? Kolla in tipsen som kan hjälpa dig till ett snabbare bredband.

  1. Du kommer upp i högre hastigheter om du kör uppkoppling till en dator eller annan enhet som kopplas med kabel till modem/router snarare än trådlösa uppkopplingar.
  2. Håll dina program, såsom operativsystem och webbläsare i din dator, mobiltelefon eller surfplatta, uppdaterade.
  3. Säkerställ att din dator är fri från virus, spyware, torjaner och adware genom att använda ett antivirusprogram.
  4. Ny hårdvara klarar ofta högre hastigheter. Se därför till att din dators hårdvara, surfplatta eller mobiltelefon är uppdaterad. Tänk speciellt på att nätverkskort och funktioner för trådlös surf är uppdaterade.
  5. Upplever du låga hastigheter, prova en annan webbläsare eller en annan dator för att se om problemet försvinner.

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter