Enkelt att hitta barnens favoriter i TiVo

För att göra det ännu lättare att hitta barnens favoriter i TiVo-boxen har vi nu skapat en ny meny under Bläddra som heter "Barn". Där samlar vi allt innehåll under kategorierna ”Nöje”, ”Äventyr”, ”Tecknat” och ”Utbildning". Lätt som en plätt!

För att göra det ännu lättare att hitta barnens favoriter i TiVo®-boxen har vi nu skapat en ny meny under Bläddra som heter "Barn". Där samlar vi allt innehåll under kategorierna ”Nöje”, ”Äventyr”, ”Tecknat” och ”Utbildning". Lätt som en plätt!

TiVo-tjänsten gör din tv personlig och smart. Du hittar snabbt dina favoritserier, skådespelare och regissörer bland kanaler, Play-tjänster och film. TiVo-boxen lär sig vad du gillar och inspirerar dig att upptäcka nytt. Glöm fasta tider och njut av en tv-upplevelse du skapar själv. Hemma i soffan eller på språng med mobilen och surfplattan. Med Com Hems stora kanalutbud, Play-tjänster och en filmbutik fullmatad med premiärer, hittar du alltid något bra att titta på. Med TiVo får du det bästa från Com Hem, paketerat på ett helt nytt sätt.

Mer om TiVo

digitalbox-tivo-data

Frivisning av Disneys kanaler

30 september 2016

Under hela oktober kan hela familjen se alla Disneys kanaler. Det enda som behövs är ett tv-abonnemang hos Com Hem.

Läs mer

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
Visa fler nyheter