TiVo byter utseende

Som du kanske märkt har Com Hem nyligen bytt kostym. Vårt nya och uppdaterade utseende kommer även att synas i din TiVo-tjänst.

Din TiVo-tjänst får nu en uppdatering med ny och ljus färgsättning, tydligare typsnitt och modernare grafik. Förändringarna görs för att stämma överens med Com Hems profil, men också för att göra TiVo ännu lättare att använda.

Förändringarna i korthet:

  • Färgsättningen kommer att bytas från mörk till ljus.
  • Typsnittet kommer att bli tydligare och i vissa områden att byta färg.
  • Ikoner och grafik kommer att uppdateras med ett modernare utseende. Under denna period kan enstaka bilder och loggor uppdateras allt eftersom.

Som kund behöver du inte göra någonting – uppdateringen sker automatiskt.

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter