För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

TiVo byter utseende

Som du kanske märkt har Com Hem nyligen bytt kostym. Vårt nya och uppdaterade utseende kommer även att synas i din TiVo-tjänst.

Din TiVo-tjänst får nu en uppdatering med ny och ljus färgsättning, tydligare typsnitt och modernare grafik. Förändringarna görs för att stämma överens med Com Hems profil, men också för att göra TiVo ännu lättare att använda.

Förändringarna i korthet:

  • Färgsättningen kommer att bytas från mörk till ljus.
  • Typsnittet kommer att bli tydligare och i vissa områden att byta färg.
  • Ikoner och grafik kommer att uppdateras med ett modernare utseende. Under denna period kan enstaka bilder och loggor uppdateras allt eftersom.

Som kund behöver du inte göra någonting – uppdateringen sker automatiskt.

Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016
Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.
Läs mer