För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Grey's Anatomy

Tolv säsonger av Grey

Nu kan du som har playtjänsten ABC Studios streama de 12 första säsongerna av Grey's Anatomy, den hyllade sjukhusserien om livet på Grey Sloan Memorial Hospital i Seattle.

Läkarna på Grey Sloan Memorial Hospital kämpar för att rädda liv samtidigt som de försöker klara av vänskaps- och kärleksförhållanden i en stressig vardag. Konkurrensen är stenhård och minsta misstag vid operationsbordet kan få ödesdigra konsekvenser.

Serien hade premiär i mars 2005 och blev en omedelbar succé. Den fick en Golden Globe Award 2007 som bästa tv-serie och har nu samlat ihop ett otal Emmy-priser, förutom topplisteplaceringar som en av de bästa dramaserierna i hela tv-historien.

Om du inte fått upp ögonen för Grey’s Anatomy tidigare, är det här ett utmärkt tillfälle att göra det. Det är bara att sträcktitta säsong efter säsong utan onödiga avbrott, så slå dig ner framför skärmen redan ikväll och börja streama!

Så ser du Grey’s Anatomy

Du hittar säsong 1-12 i playtjänsten ABC Studios som finns i Play & Film i TiVo. Gå till Play & Film - Play - Playtjänster - ABC Studios. Du kan även ta med dig ABC Studios vart du vill med appen Com Hem Play.

Så ser du ABC Studios

Playtjänsten ABC Studios ingår i abonnemanget TV Guld. Har du ett annat abonnemang kan du välja tjänsten som tillval. I ABC Studios kan du även, helt reklamfritt, se amerikanska serier som Scandal och Resurrection.

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer