Top Gear är tillbaka!

Nu är världens största motorprogram åter i rutan - och galenskaperna fortsätter garanterat!

Under året får vi inte bara en, utan två, säsonger av motorrelaterade galenskaper. Top Gear är nämligen tillbaka med den 25:e säsongen i slutet av februari och senare i år kommer ytterligare en säsong.

Matt LeBlanc, Chris Harris och Rory Reid leder återigen spektaklet, som alltid med hjälp av den legendariske, men ack så hemlige, testföraren The Stig. I år får vi även återkommande gästframträdanden med den tyska racinglegenden Sabine Schmitz.

I den nya säsongen ger sig teamet på de stora frågorna. Eller vad sägs om följande uppdrag: att bygga världens snabbaste traktor, korsa vilda västern i skinande blanka sportbilar eller att försöka landa ett av NASA:s forskningsplan i den ultimata amerikanska muskelbilen.

Platserna som besöks är allt från Japan och Utah till strax-utanför-Guildford och du kan som alltid förvänta dig bländande scener, toppmoderna superbilar, kändisgäster och inte minst den helt normala respektlösa synen på programledares säkerhet.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=d_OQVCSn0GI

Så ser du Top Gear

Top Gear ser du på BBC Brit (kanalplats 63) eller i Com Hem Play. Den 25:e säsongen rivstartar 27 februari kl 22.30 och sänds sedan varje tisdagkväll. Och skulle du missa ett avsnitt, ta det lugnt. Eller Keep Calm som britterna skulle säga. Med sju dagars omstart har du ju en hel vecka på dig att ta igen det du missat!

BBC Brit ingår i TV Silver och TV Guld, men du kan också köpa kanalen som tillvalskanal.