Top Gear tillbaka med ny programledartrio

Top Gears 27:e säsong bjuder på nya programledare, nya bilar, nya miljöer - men ett beprövat och populärt koncept präglat av äventyr och nyfikenhet. Top Gear ser du på BBC Brit.
Top Gear säsong 27

Den nya trion som ska leda oss genom den tjugosjunde säsongen består av välkände Chris Harris (som medverkat sedan säsong 23), komikern Paddy McGuinness och cricketlegenden Andrew "Freddie" Flintoff - och självklart även the Stig.

Tillsammans kommer de att tackla de hetaste och tuffaste utmaningarna hittills i Top Gears historia och pressa både sina bilar och sig själva till det yttersta. För ingen tar tester av bilar på större allvar än Top Gear. (Och kanske även för att programledarna borde ha läst det finstilta innan de skrev på sina kontrakt).

Från stekande sol i Etiopiens öken till tryckande hetta i Borneos regnskog; från vildmark på Island till... gågator i Mansfields centrum; nu siktar Top Gear högre än någonsin tidigare. På den världsberömda testbanan får en oprövad uppsättning kändisar demonstrera sina körkunskaper - eller kanske brist på såna - i "the Reasonable Fast Car" och utsättas för en ny utmaning av programledarna varje vecka.

Missa inte premiären den 28 augusti klockan 22.30!

Embedded content: https://youtu.be/DXiyNWigJxg

Så ser du Top Gear säsong 27

Top Gear visas på kanalen BBC Brit med kanalplats 63, som ingår i abonnemangen TV Silver och TV Guld. Den kan även läggas till övriga abonnemang som tillvalskanal. Programmet sänds 22.30 på onsdagar.