Tre nya play-tjänster från Viasat

Nu har vi fått tre nya play-tjänster i utbudet: Viasat History, Viasat Nature/Crime och TV10! Det betyder att du som är TiVo-kund kan se massvis av program när du vill - utan reklam.

Nu har vi fått tre nya play-tjänster i utbudet: Viasat History, Viasat Nature/Crime och TV10! Det betyder att du som är TiVo-kund kan se massvis av program när du vill - utan reklam.

Viasat History visar historiska dokumentärer inom politik, kultur och vetenskap. Här utforskas de stora historiska händelserna, hjältarna, artisterna, genierna och ledarna som förändrat världen. Dokumentärserien "Det amerikanska inbördeskriget" (med originaltitel "Civil War 360") är ett av programmen som finns i play-utbudet, tillsammans med "Medeltiden" ("The Middle Ages") och "Stoftets hemligheter".

naturetro-data

Viasat Nature visar högkvalitativa naturdokumentärer från bland annat BBC, som "The Rhino Orphanage", "Galen i djur" och "Lejonträdet", medan Viasat Crime visar det bästa av amerikanska och brittiska kriminalserier och filmer. Där hittar du program som "Mr & Mrs Murder", "Leverage" och "Criminal Justice".

tv10rally-data

TV10 hittar du dokumentärer om historia och sport, som rallydokumentären "Rally: med livet som insats". Andra titlar som du ser här är "Hur fungerar det?" och "The Gadget Show".

Du kommer till alla tre play-tjänsterna genom att trycka på knappen "Play & Filmbutik" mitt på din fjärrkontroll. Mycket nöje!

Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Visa fler nyheter