För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Tre nya play-tjänster från Viasat

Nu har vi fått tre nya play-tjänster i utbudet: Viasat History, Viasat Nature/Crime och TV10! Det betyder att du som är TiVo-kund kan se massvis av program när du vill - utan reklam.

Nu har vi fått tre nya play-tjänster i utbudet: Viasat History, Viasat Nature/Crime och TV10! Det betyder att du som är TiVo-kund kan se massvis av program när du vill - utan reklam.

Viasat History visar historiska dokumentärer inom politik, kultur och vetenskap. Här utforskas de stora historiska händelserna, hjältarna, artisterna, genierna och ledarna som förändrat världen. Dokumentärserien "Det amerikanska inbördeskriget" (med originaltitel "Civil War 360") är ett av programmen som finns i play-utbudet, tillsammans med "Medeltiden" ("The Middle Ages") och "Stoftets hemligheter".

naturetro-data

Viasat Nature visar högkvalitativa naturdokumentärer från bland annat BBC, som "The Rhino Orphanage", "Galen i djur" och "Lejonträdet", medan Viasat Crime visar det bästa av amerikanska och brittiska kriminalserier och filmer. Där hittar du program som "Mr & Mrs Murder", "Leverage" och "Criminal Justice".

tv10rally-data

TV10 hittar du dokumentärer om historia och sport, som rallydokumentären "Rally: med livet som insats". Andra titlar som du ser här är "Hur fungerar det?" och "The Gadget Show".

Du kommer till alla tre play-tjänsterna genom att trycka på knappen "Play & Filmbutik" mitt på din fjärrkontroll. Mycket nöje!

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer