För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Secrets and Lies

Familjefadern Ben Crawford (Ryan Phillippe) är ute och joggar när han hittar en död pojke i skogen. Efter att nyheten om händelsen börjat sprida sig i staden får han ett besök av kriminalpolisen Andrea Cornell (Juliette Lewis), som har hand om fallet. Det som från början är ett rent rutinbesök går snabbt över till att Ben blir huvudmisstänkt för mordet.

Massmedia siktar såklart in sig på Ben och hans familj, och han kämpar för att komma undan pressen. Från och med nu förvandlas hans liv helt och han påbörjar en komplicerad resa för att bevisa sin oskuld.

Quantico

Nyhet - Quantico ABC Studios
USA:s bästa studenter kommer till FBI-högkvarteret Quantico för att påbörja den krävande träningen för att bli FBI-agenter.

I serien kastas vi mellan framtiden – läget efter en terroristattack mot Grand Central Station i New York – och nutid, som utspelas under den 20 veckor långa träningskurs som sju unga FBI-rekryter genomgår.

Dessa sju pressas till gränsen när deras klass sakta men säkert minskar i antal, till dess att bara de allra bästa återstår. Det är omöjligt att inse att en av dem kommer att bli misstänkt för att ha planerat den största terrorattacken sedan 11 september.

Code Black

Nyhet Code Black ABC Studios
I den här sjukhusserien följer vi Mario, Christa, Angus och Malaya, som alla fyra anländer till det det som ska bli deras hem de närmaste åren: den ständigt överbelastade akutmottagningen på Angels Memorial Hospital i Los Angeles.

Code Black är ett adrenalinfyllt sjukhusdrama som utspelas på en av USA:s mest beryktade och stressiga akutmottagningar, där inflödet av patienter med allvarliga åkommor aldrig verkar ta slut. Chef över det kontrollerade kaoset är Dr. Leanne Rorish, känd för att framgångsrikt utföra högriskoperationer på ”Center Stage”, det utrymme som är reserverat för de allra svåraste fallen.

Så ser du serierna från ABC Studios

Playtjänsten ABC Studios ingår i abonnemanget TV Guld. Om du har något annat av våra abonnemang kan du köpa ABC Studios som tillvalskanal, så du också får avnjuta alla spännande och välgjorda amerikanska serier.

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer