Tävla och vinn med Trolls 2: Världsturnén

Nu är det hyrfilmspremiär för efterlängtade familjefavoriten Trolls 2: Världsturnén. Följ med på ett färgsprakande musikaliskt äventyr över 6 musikstilar. Dessutom kan du tävla om fina priser i vår Trollstävling.
© 2020 DreamWorks Animation L.L.C. All Rights Reserved.

Poppy och Kvist ger sig ut på ett äventyr som kommer att föra dem långt bortom den verklighet de förut känt till. Under resans gång kommer de att upptäcka att de tillhör bara ett av de 6 olika sorters trollfolk som bor utspridda över sex olika länder och som är hängivna sex olika sorters musik: Funk, Country, Techno, Klassiskt, Pop och Rock. Deras värld kommer att bli väldigt mycket större, och väldigt mycket högljuddare, än förut.

Trolls 2: Världsturnén är uppföljaren till omåttligt populära, och Oscarsnominerade, Trolls från 2016. I den engelska versionen ger Anna Kendrick och Justin Timberlake röst åt karaktärerna Poppy och Branch/Kvist och i den svenska versionen hör du Mimmi Sandén och Jonathan Jaarnek Norén.

Embedded content: https://youtu.be/6hlxZj-DwFU

Så ser du Trolls - Världsturnén

Trolls - Världsturnén har premiär 15 februari och du kan hyra filmen på comhemplay.se, i Tv Hub eller TiVo.

Tävla och vinn!

För att fira att filmen har hyrfilmspremiär anordnar vi, tillsammans med SF Anytime en tävling, där du kan vinna fina priser. Vi utser tio stycken vinnare som får varsitt Trollspaket med:

• Pennskrin
• Anteckningsblock
• T-shirt
• Pennor

Tävla här nedan genom att svara på frågan och kort motivera varför just du ska vinna. Lycka till!

Tävlingen avslutades den 1 mars och vinnarna kontaktas senast den 3 mars. Håll gärna utkik på vår webbplats för fler tävlingar med nya spännande vinster!