Vince Vaughn i True Detective på C More

Hyllade True Detective är tillbaka

På måndag den 22/6 har den andra säsongen av hyllade serien "True Detective" premiär på C More Series. Colin Farrell och Vince Vaughn gör huvudrollerna i den fristående andra säsongen om ett mord i Kalifornien som blottlägger korruption i poliskåren. Förra omgången av True Detective belönades med flera Emmys och hyllades världen över.

Ny handling och nya skådespelare

En korruptionshärva i poliskåren nystas upp i samband med ett bisarrt mord i Kalifornien. De två kriminalpoliserna Ray Velcoro (Colin Farrell) och Ani Bezzerides (Rachel McAdams) tar sig an utredningen, som kommer att involvera ljusskygge Frank Semyon (Vince Vaughn). Det blir den rafflande inledningen till den andra säsongen av HBO:s succéserie, som är fristående och med ny handling och andra skådespelare. Nic Pizzolatto är återigen serieskapare och de första två avsnitten är regisserade av Justin Lin som ligger bakom tre "Fast & Furious"-filmer. Förra omgången av "True Detective" belönades med flera Emmys och hyllades världen över.

Så ser du True Detective

För att se "True Detective" behöver du ett abonnemang på C More. Just nu har vi flera erbjudanden, så det är bara att välja ett som passar dig!

Med TiVo kan du också göra en Serieinspelning för att inte missa en sekund av hela säsongen.

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter