För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Vince Vaughn i True Detective på C More

Hyllade True Detective är tillbaka

På måndag den 22/6 har den andra säsongen av hyllade serien "True Detective" premiär på C More Series. Colin Farrell och Vince Vaughn gör huvudrollerna i den fristående andra säsongen om ett mord i Kalifornien som blottlägger korruption i poliskåren. Förra omgången av True Detective belönades med flera Emmys och hyllades världen över.

Ny handling och nya skådespelare

En korruptionshärva i poliskåren nystas upp i samband med ett bisarrt mord i Kalifornien. De två kriminalpoliserna Ray Velcoro (Colin Farrell) och Ani Bezzerides (Rachel McAdams) tar sig an utredningen, som kommer att involvera ljusskygge Frank Semyon (Vince Vaughn). Det blir den rafflande inledningen till den andra säsongen av HBO:s succéserie, som är fristående och med ny handling och andra skådespelare. Nic Pizzolatto är återigen serieskapare och de första två avsnitten är regisserade av Justin Lin som ligger bakom tre "Fast & Furious"-filmer. Förra omgången av "True Detective" belönades med flera Emmys och hyllades världen över.

Så ser du True Detective

För att se "True Detective" behöver du ett abonnemang på C More. Just nu har vi flera erbjudanden, så det är bara att välja ett som passar dig!

Med TiVo kan du också göra en Serieinspelning för att inte missa en sekund av hela säsongen.

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer