För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Två trygga flickor surfar säkert

Trygg Surf - säkerhet på nätet

Med vårt säkerhetsprogram Trygg Surf slipper du oroa dig för intrång och skadeprogram som försöker komma åt din personliga information på nätet.

Allt fler av våra vardagliga aktiviteter gör vi på nätet. Vi gör de mesta av våra bankärenden på nätet, vi delar personlig information på olika hemsidor, sparar bilder samt pratar med familj som bor utanför Sveriges gränser. I och med detta blir vi sårbara för olika angrepp, vilket även kan drabba våra barn som tillbringar allt mer tid online.

De faror vi kan utsättas för är i form av skadeprogram som kan komma åt vår personliga information, som bilder, lösenord och även dina pengar. Dessa skadeprogram kan finnas gömda i e-post eller finnas med i länkar och på hemsidor. Förra året drabbades flera tusen kunder av intrång då de fick falska mejl som såg ut att komma från bland annat IKEA och Spotify.

Vi rekommenderar därför att lägga till vårt säkerhetspaket Trygg Surf till ditt bredband. Det ger ett komplett skydd mot faror på nätet för både dator, mobil och surfplatta. Trygg Surf kombinerar antivirus och internetsäkerhet med flera användbara funktioner som bland annat föräldrakontroll, surfskydd och bankskydd. Både för dig och dina nära och kära.

Att du ska kunna njuta av fördelarna med att vara uppkopplad på nätet utan bekymmer och risk för intrång är viktigt för oss på Com Hem. Därför tar vi ställning i olika frågor för att motverka detta. En central del är att vi kontinuerligt arbetar med att förbättra barns och ungas vardag på nätet.

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer