För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Två trygga flickor surfar säkert

Trygg Surf - säkerhet på nätet

Med vårt säkerhetsprogram Trygg Surf slipper du oroa dig för intrång och skadeprogram som försöker komma åt din personliga information på nätet.

Allt fler av våra vardagliga aktiviteter gör vi på nätet. Vi gör de mesta av våra bankärenden på nätet, vi delar personlig information på olika hemsidor, sparar bilder samt pratar med familj som bor utanför Sveriges gränser. I och med detta blir vi sårbara för olika angrepp, vilket även kan drabba våra barn som tillbringar allt mer tid online.

De faror vi kan utsättas för är i form av skadeprogram som kan komma åt vår personliga information, som bilder, lösenord och även dina pengar. Dessa skadeprogram kan finnas gömda i e-post eller finnas med i länkar och på hemsidor. Förra året drabbades flera tusen kunder av intrång då de fick falska mejl som såg ut att komma från bland annat IKEA och Spotify.

Vi rekommenderar därför att lägga till vårt säkerhetspaket Trygg Surf till ditt bredband. Det ger ett komplett skydd mot faror på nätet för både dator, mobil och surfplatta. Trygg Surf kombinerar antivirus och internetsäkerhet med flera användbara funktioner som bland annat föräldrakontroll, surfskydd och bankskydd. Både för dig och dina nära och kära.

Att du ska kunna njuta av fördelarna med att vara uppkopplad på nätet utan bekymmer och risk för intrång är viktigt för oss på Com Hem. Därför tar vi ställning i olika frågor för att motverka detta. En central del är att vi kontinuerligt arbetar med att förbättra barns och ungas vardag på nätet.

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

27 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

26 oktober 2016

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

25 oktober 2016

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer
Visa fler nyheter