För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Sjukhusserier i Play-tjänsten ABC Studios

Tv kan vara livsviktigt

Just nu kan du göra ditt tv-tittande betydligt mer spännande genom att streama hela säsonger av tre heta sjukhusserier från ABC Studios, direkt i Com Hem Play och Tivo.

Just nu kan du göra ditt tv-tittande betydligt mer spännande genom att streama hela säsonger av tre heta sjukhusserier från ABC Studios, direkt i Com Hem Play och Tivo.

En av serierna är den vid det här laget klassiska Grey’s Anatomy. Serien debuterade redan 2005 men fortsätter att trollbinda publiken värden över, som ivrigt följer relationerna mellan huvudpersonen Meredith Grey och hennes kollegor på Seattle Grace Hospital.

En så kallad spin-off till Grey’s Anatomy är Private Practice, som handlar om kirurgen Addison Montgomery, som slutade på Seattle Grace Hospital för att pröva sina vingar på en privat klinik i Los Angeles.

Den nyaste sjukhusserien är Red Band Society, som har ett lite annat perspektiv. De flesta serier som utspelas i sjukhusmiljö handlar ju om läkarna och sjuksköterskor. I Red Band Society får du istället följa patienterna – i detta fall en grupp tonåringar på en barnavdelning som blir osannolika vänner. Du får ta del av deras erfarenheter och människorna de möter.

Play-tjänsten ABC Studios ingår utan extra kostnad i TiVo Max och finns även som tillvalstjänst för dig som har TiVo Mellan eller TiVo Plus.

TiVo Max
Play-tjänsten ABC Studios

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer