Sjukhusserier i Play-tjänsten ABC Studios

Tv kan vara livsviktigt

Just nu kan du göra ditt tv-tittande betydligt mer spännande genom att streama hela säsonger av tre heta sjukhusserier från ABC Studios, direkt i Com Hem Play och Tivo.

Just nu kan du göra ditt tv-tittande betydligt mer spännande genom att streama hela säsonger av tre heta sjukhusserier från ABC Studios, direkt i Com Hem Play och Tivo.

En av serierna är den vid det här laget klassiska Grey’s Anatomy. Serien debuterade redan 2005 men fortsätter att trollbinda publiken värden över, som ivrigt följer relationerna mellan huvudpersonen Meredith Grey och hennes kollegor på Seattle Grace Hospital.

En så kallad spin-off till Grey’s Anatomy är Private Practice, som handlar om kirurgen Addison Montgomery, som slutade på Seattle Grace Hospital för att pröva sina vingar på en privat klinik i Los Angeles.

Den nyaste sjukhusserien är Red Band Society, som har ett lite annat perspektiv. De flesta serier som utspelas i sjukhusmiljö handlar ju om läkarna och sjuksköterskor. I Red Band Society får du istället följa patienterna – i detta fall en grupp tonåringar på en barnavdelning som blir osannolika vänner. Du får ta del av deras erfarenheter och människorna de möter.

Play-tjänsten ABC Studios ingår utan extra kostnad i TiVo Max och finns även som tillvalstjänst för dig som har TiVo Mellan eller TiVo Plus.

TiVo Max
Play-tjänsten ABC Studios

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Com Hem Play i din mobiltelefon

Nu ingår Com Hem Play i TV Guld och TV Silver

9 september 2016

Appen Com Hem Play ger dig möjlighet att se på tv var du vill. Nu kan du ta med dig ditt utbud även om du inte har TiVo.

Läs mer
Visa fler nyheter