Två nya HD-kanaler från BBC

Den 13 april tillkommer två nya HD-kanaler från BBC till vårt kanalutbud. Det är BBC Earth och BBC Brit.

Den 13 april tillkommer två nya HD-kanaler från BBC till vårt kanalutbud. Det är BBC Earth och BBC Brit.

BBC Earth vill inspirera dig genom att dela de otroliga underverk som finns i vårt universum. Den kommer att ta dig med på en spännande upptäcktsresa, från den minsta varelse under mikroskop till rymdens oändlighet. BBC Earth vill inspirera tittarna med de mest otroliga sevärdheter, berättelser och karaktärer från hela världen.
BBC Earth ingår i paketen Plus och Max. Du finner den på kanalplats 50 från den 13 april och visas i HD.

BBC Brit är en plats som binder oss samman genom en gemensam förståelse för snabba bilar, udda experiment och en sund känsla för absurditeter. Kanalen är det nya och exklusiva hemmet för Top Gear och ger dig även många andra olika program. Från knappt kontrollerade experiment i Bang Goes the Theory och brutala amfiteatern i affärer i Dragons Den till ganska speciella människor i Life is Toff. Här levererar BBC Brit en perfekt blandning av det meningsfulla och meningslösa. Kanalen finns till för att underhålla och avleda, men också informera, utbilda och berika dig.
BBC Brit ingår i paketen Mellan, Plus och Max. Du finner den på kanalplats 63 från den 13 april och visas i HD.

I samband med att BBC lanserar dessa nya HD-kanaler, upphör BBC Knowledge och BBC Entertainment. Har du BBC Knowledge eller BBC Entertainment så ersätts den kanalen med BBC Earth respektive BBC Brit i ditt paket. Läs mer om kanalförändringarna.

Kanalerna börjar sända den 13 april och mer information kommer finnas i TV-guiden in din digitalbox. Om du inte får in de nya kanalerna kan du behöva göra en kanalsökning i boxen. Detta behöver du göra den 13 april, innan dess kommer du inte hitta de nya kanalerna. Om du ändå inte får in kanalerna kan det bero på din digitalbox. För att kunna se HDTV krävs att du har en HD-ready tv och någon av Com Hems HDTV-boxar (till exempel en TiVo-box) eller TV-modul för HD. Om den hårdvara du har idag inte kan ta emot HD-signaler behöver du byta för att kunna se HD-kanaler. Kontakta gärna Kundservice om du har frågor, vill veta mer om alternativen för att köpa en ny box eller höra om de kampanjer vi har där en ny box ingår

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter