För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Två nya kanaler från Viasat

Den 10 november lanserar Viasat två nya kanaler – Viasat Series och Viasat Film Hits. Utbudet blir nu ännu större med hyllade tv-serier som Empire och prisbelönta filmer som The Hunger Games.

Den 10 november lanserar Viasat två nya kanaler – Viasat Series och Viasat Film Hits. Utbudet blir nu ännu större med hyllade tv-serier som Empire och prisbelönta filmer som The Hunger Games.

Viasat Series

Viasats nya seriekanal, Viasat Series, har varit väldigt efterfrågad av våra kunder och vi är stolta över att nu lansera en utpräglad seriekanal. Viasat Series kommer att visa de senaste Hollywood-produktionerna som alla pratar om, blandat med spännande kriminalserier och dina favoriter från förr. Viasat Series kommer vara tillgänglig för dig med Viasat Film i ditt Viasat-paket. Kanalen kommer att finnas i både HD-version och SD-format.

Förändringar i Viasat Film-paketet

I samband med detta kommer även förändringar göras i Viasat Film-paketet enligt följande:
- Viasat Classic och Viasat Drama blir Viasat Film Hits. Här kommer du att kunna se prisbelönta filmer, nordiska drama och tidslösa klassiker. Helt enkelt det bästa av det mesta!
- Viasat Film byter namn till Viasat Film Premiere. Namnbytet speglar kanalens fokus på de senaste storfilmerna.
-Viasat Film Family kommer byta kanalplats till 91 för att göra plats för nya Viasat Series som tar över kanalplats 87.
- Viasat Nature får utökad sändningstid, 06:00-24:00, och ännu fler naturdokumentärer av högsta klass.
- Viasat Crime utgår som egen kanal. Mycket av innehållet kommer framöver hittas i Viasat Series och även i nya, omprofilerade TV8. Viasat Crime delade tidigare kanalplats med Viasat Nature, som nu kommer att få förlängd sändningstid, från kl. 06.00-24.00.

Läs mer om och köp Viasats tillvalspaket här!

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter