För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Upplev Disneys den gode dinosaurien

Tänk om asteroiden som för alltid förändrade livet på jorden i själva verket missade planeten helt och hållet och dinosaurierna aldrig dog ut?

Walt Disney Studios och Pixar Animation Studios presenterar Golden Globe-nominerade Den gode dinosaurien, ett spännande animerat äventyr för hela familjen om unga dinosaurien Arlo och hans mänskliga vän Pricken som är på vandring genom ett fantastiskt urtidslandskap. För regin svarar Peter Sohn, känd för sitt arbete med Disney/Pixars Råttatouille, Superhjältarna och Monsters University. Som de svenska rösterna hör vi bland annat Livia Millhagen, Magnus Roosmann, Andreas Rothlin Svensson, Zeth Nätterqvist, Louise Hoffsten och Göran Gillinger.

Du hittar Den gode dinosaurien i mappen Premiärer i Play & Film i TiVo.

Den gode dinosaurien är en rolig, hjärtlig och originell berättelse som visar hur dinosaurierna utvecklats till sofistikerade och stoiska varelser medan människorna blev kvar på den lite vildare sidan. Följ Arlo, en ung dinosaurie som ger sig ut på ett stort äventyr med sin mänskliga vän Pricken. Trots sin imponerande storlek är Arlo rädd för det mesta, men med Prickens hjälp får han ny syn på sig själv och tillvaron. Filmen har erhållit flertalet nomineringar och även vunnit utmärkelser, bland annat för sina visuella effekter.

Embedded content: https://youtu.be/h2jXQxXlkpY

Fler favoriter från Pixar

För att fira veckans premiär av Den gode dinosaurien har vi samlat en mängd animerade äventyr i kategorin ”Pixar-favoriter” som du hittar under Play & Film / Film / Pixar-favoriter, med filmer som Upp, Hitta Nemo, Toy Story 3 och Monsters University.

Så hyr du film i TiVo

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film du väljer.

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter