För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Upplev Disneys den gode dinosaurien

Tänk om asteroiden som för alltid förändrade livet på jorden i själva verket missade planeten helt och hållet och dinosaurierna aldrig dog ut?

Walt Disney Studios och Pixar Animation Studios presenterar Golden Globe-nominerade Den gode dinosaurien, ett spännande animerat äventyr för hela familjen om unga dinosaurien Arlo och hans mänskliga vän Pricken som är på vandring genom ett fantastiskt urtidslandskap. För regin svarar Peter Sohn, känd för sitt arbete med Disney/Pixars Råttatouille, Superhjältarna och Monsters University. Som de svenska rösterna hör vi bland annat Livia Millhagen, Magnus Roosmann, Andreas Rothlin Svensson, Zeth Nätterqvist, Louise Hoffsten och Göran Gillinger.

Du hittar Den gode dinosaurien i mappen Premiärer i Play & Film i TiVo.

Den gode dinosaurien är en rolig, hjärtlig och originell berättelse som visar hur dinosaurierna utvecklats till sofistikerade och stoiska varelser medan människorna blev kvar på den lite vildare sidan. Följ Arlo, en ung dinosaurie som ger sig ut på ett stort äventyr med sin mänskliga vän Pricken. Trots sin imponerande storlek är Arlo rädd för det mesta, men med Prickens hjälp får han ny syn på sig själv och tillvaron. Filmen har erhållit flertalet nomineringar och även vunnit utmärkelser, bland annat för sina visuella effekter.

Embedded content: https://youtu.be/h2jXQxXlkpY

Fler favoriter från Pixar

För att fira veckans premiär av Den gode dinosaurien har vi samlat en mängd animerade äventyr i kategorin ”Pixar-favoriter” som du hittar under Play & Film / Film / Pixar-favoriter, med filmer som Upp, Hitta Nemo, Toy Story 3 och Monsters University.

Så hyr du film i TiVo

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film du väljer.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer