För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Ett stilrent slag

US Open på Viasat Golf

När tävlingen drar igång den 16 juni på Oakmont Country Club nordost om Pittsburgh, är det den 116:e upplagan av US Open. Det blir högklassig golf under fyra dagar och kanske, kanske får vi se en svensk i tätstriden.

Henrik Stenson visade på den avslutande rundan på Bro Hof i Nordea Masters nyligen, att hans form börjar stiga och att han vill vara att räkna med under helgen i US Open. Annars tycks det främst vara Jason Day och Rory McIlroy som det pratas om som slutsegrare i årets tävling, i kamp med titelförsvarande Jordan Spieth.

De sammanlagda segerpremierna uppgår till hela 10 miljoner dollar i den prestigefulla majortävlingen, där segraren kammar hem 1,8 miljoner dollar. Så nu hoppas vi att alla deltagare kan hålla nerverna i styr och glänsa med imponerande inspel, briljanta bunkerslag och precisa puttar. Det blir en härlig helg!

För att se US Open 16-19 juni behöver du kanalen Viasat Golf som du kan beställa som Tillvalskanal till ditt vanliga kanalutbud. Då får du även se övriga majortvävlingar för både damer och herrar, samt Ryder Cup, Solheim Cup och mycket mer. Du hittar den på kanalplats 109.

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer