Ett stilrent slag

US Open på Viasat Golf

När tävlingen drar igång den 16 juni på Oakmont Country Club nordost om Pittsburgh, är det den 116:e upplagan av US Open. Det blir högklassig golf under fyra dagar och kanske, kanske får vi se en svensk i tätstriden.

Henrik Stenson visade på den avslutande rundan på Bro Hof i Nordea Masters nyligen, att hans form börjar stiga och att han vill vara att räkna med under helgen i US Open. Annars tycks det främst vara Jason Day och Rory McIlroy som det pratas om som slutsegrare i årets tävling, i kamp med titelförsvarande Jordan Spieth.

De sammanlagda segerpremierna uppgår till hela 10 miljoner dollar i den prestigefulla majortävlingen, där segraren kammar hem 1,8 miljoner dollar. Så nu hoppas vi att alla deltagare kan hålla nerverna i styr och glänsa med imponerande inspel, briljanta bunkerslag och precisa puttar. Det blir en härlig helg!

För att se US Open 16-19 juni behöver du kanalen Viasat Golf som du kan beställa som Tillvalskanal till ditt vanliga kanalutbud. Då får du även se övriga majortvävlingar för både damer och herrar, samt Ryder Cup, Solheim Cup och mycket mer. Du hittar den på kanalplats 109.

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter