För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Utse bästa nätsatsningen

Com Hem är medlemmar i Surfa Lugnt, organisationen som vill främja kommunikationen mellan ungdomar och vuxna på nätet. Nu är det dags att nominera organisationer eller projekt till det årliga Surfa Lugnt-priset som går till den bästa nätsatsningen för att främja en positiv dialog mellan unga och vuxna. Gör din nominering här.

Com Hem är medlemmar i Surfa Lugnt, organisationen som vill främja kommunikationen mellan ungdomar och vuxna på nätet.

Nu är det dags att nominera organisationer eller projekt till det årliga Surfa Lugnt-priset som går till den bästa nätsatsningen för att främja en positiv dialog mellan unga och vuxna. Gör din nominering här.

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

27 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

26 oktober 2016

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

25 oktober 2016

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer
Visa fler nyheter