För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Vad är ”FiberKoax” och hur vet jag om jag har det?

FiberKoax är vår benämning på de av våra tjänster som levereras via fiber fram till en fastighet och där sedan resten av nätverket i fastigheten är draget med så kallade koaxialkablar.

FiberKoax är vår benämning på de av våra tjänster som levereras via fiber fram till en fastighet och där sedan resten av nätverket i fastigheten är draget med så kallade koaxialkablar. Detta är det som vanligtvis kallas kabel-tv. Du vet att du har det om du har kabel-tv-uttag i en del rum i din lägenhet. Våra uttag har vanligtvis tre hål. Ett för radio, ett för tv och ett för data/bredband. Vi kallar dem ”Com Hem-uttag”.
Läs mer om FiberKoax

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter