För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Vad innebär Com Hems Hastighetsgaranti?

Hos Com Hem får du alltid den bredbandshastighet som du betalar för. För att du som Com Hem-kund verkligen ska veta vilken hastighet du kan förvänta dig, har vi infört en tydligare märkning.

Hos Com Hem får du alltid den bredbandshastighet som du betalar för.
För att du som Com Hem-kund verkligen ska veta vilken hastighet du kan förvänta dig, har vi infört en tydligare märkning.

Vår tydligare märkning

Märkningen visar på lägsta och högsta hastighet för respektive bredband när du har trådbunden anslutning mellan modem och dator. Exempelvis kan nedladdningshastigheten hos abonnemanget Bredband 250 variera och detta uttrycker vi med ett så kallat hastighetsintervall: 250-100 Mbit/s. Sådana hastighetsintervall finns för alla våra abonnemang.

Vår hastighetsgaranti

Testa oss gärna på den oberoende sajten Bredbandskollen.se. För att få en rättvis bild av din verkliga hastighet är det bra om du gör tre mätningar med en timmes mellanrum. Tänk också på att hastighetsgarantin bara gäller trådbunden anslutning och inte trådlös (WiFi).

Om du tycker att hastigheten är lägre än vad du betalar för, är det bara att höra av dig till vår Kundservice på 90 222. Vi ser efter om det kan vara något fel på modemet eller om något annat krånglar på väg till din dator. Det finns några saker du själv kan göra för att öka möjligheten till ett snabbare bredband (se nedan) men om du vill, får du självklart nedgradera dig till den hastighet du kommer upp i och inte betala för mer än den.

Tips för att få upp farten

Några saker du kan göra för att öka hastigheten är att…

  • tänka på att ha rätt inställningar i din dator
  • se till att du har ett uppdaterat operativsystem
  • ha de senaste drivrutinerna till ditt nätverkskort
  • använda en ny dator med nya komponenter, som processor, nätverkskort och hårddisk
  • kontrollera att din dator inte har några virus
  • bara använda hela kablar och kontrollera att de är rätt inkopplade
    …så får du ut så mycket som möjligt av ditt bredbandsabonnemang från Com Hem!

För att hitta det bästa abonnemanget för dina behov, kan du ta dig en titt på vilka systemkrav vi har för att du ska kunna komma upp de hastigheter vi erbjuder.

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer