Vad innebär Com Hems Hastighetsgaranti?

Hos Com Hem får du alltid den bredbandshastighet som du betalar för. För att du som Com Hem-kund verkligen ska veta vilken hastighet du kan förvänta dig, har vi infört en tydligare märkning.

Hos Com Hem får du alltid den bredbandshastighet som du betalar för.
För att du som Com Hem-kund verkligen ska veta vilken hastighet du kan förvänta dig, har vi infört en tydligare märkning.

Vår tydligare märkning

Märkningen visar på lägsta och högsta hastighet för respektive bredband när du har trådbunden anslutning mellan modem och dator. Exempelvis kan nedladdningshastigheten hos abonnemanget Bredband 250 variera och detta uttrycker vi med ett så kallat hastighetsintervall: 250-100 Mbit/s. Sådana hastighetsintervall finns för alla våra abonnemang.

Vår hastighetsgaranti

Testa oss gärna på den oberoende sajten Bredbandskollen.se. För att få en rättvis bild av din verkliga hastighet är det bra om du gör tre mätningar med en timmes mellanrum. Tänk också på att hastighetsgarantin bara gäller trådbunden anslutning och inte trådlös (WiFi).

Om du tycker att hastigheten är lägre än vad du betalar för, är det bara att höra av dig till vår Kundservice på 90 222. Vi ser efter om det kan vara något fel på modemet eller om något annat krånglar på väg till din dator. Det finns några saker du själv kan göra för att öka möjligheten till ett snabbare bredband (se nedan) men om du vill, får du självklart nedgradera dig till den hastighet du kommer upp i och inte betala för mer än den.

Tips för att få upp farten

Några saker du kan göra för att öka hastigheten är att…

  • tänka på att ha rätt inställningar i din dator
  • se till att du har ett uppdaterat operativsystem
  • ha de senaste drivrutinerna till ditt nätverkskort
  • använda en ny dator med nya komponenter, som processor, nätverkskort och hårddisk
  • kontrollera att din dator inte har några virus
  • bara använda hela kablar och kontrollera att de är rätt inkopplade
    …så får du ut så mycket som möjligt av ditt bredbandsabonnemang från Com Hem!

För att hitta det bästa abonnemanget för dina behov, kan du ta dig en titt på vilka systemkrav vi har för att du ska kunna komma upp de hastigheter vi erbjuder.

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter