Premiär på nya Star Wars-filmen

Star Wars: The Force Awakens är här. Väntan är över.

Nu säger vi välkommen hem till TV-soffan, till såväl gamla som nya karaktärer i den senaste filmen i den klassiska Star Wars-serien.

Den 22 april är det äntligen premiär för årets mest efterlängtade film - Star Wars: The Force Awakens. Filmen är den sjunde delen i filmsagan Star Wars och den är regisserad av J.J. Abrams utifrån ett manus skrivet av honom och Lawrence Kasdan, som även skrev manus för både Rymdimperiet slår tillbaka och Jedins återkomst. Den pampiga musiken är återigen komponerad av legendaren John Williams, medan George Lucas arbetat som kreativ konsult för filmen.

Star Wars: The Force Awakens utspelar sig trettio år efter att rebellerna störtade Rymdimperiet och de fruktade Sith. Men än en gång kastar ondskan sin skugga över galaxerna och det är tid för gamla hjältar att kliva fram för att kämpa mot förtrycket från den mörka sidan av kraften.

I filmen återser vi gamla kända karaktärer spelade av Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew och Kenny Baker (R2D2). Tillsammans med nya ansikten som John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson och Max von Sydow skapar de ett nytt kapitel i den klassiska rymdsagan.

Star Wars: The Force Awakens finns att hyra under Premiärer i Play & Film i din TiVo-box.

Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Visa fler nyheter