För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Premiär på nya Star Wars-filmen

Star Wars: The Force Awakens är här. Väntan är över.

Nu säger vi välkommen hem till TV-soffan, till såväl gamla som nya karaktärer i den senaste filmen i den klassiska Star Wars-serien.

Den 22 april är det äntligen premiär för årets mest efterlängtade film - Star Wars: The Force Awakens. Filmen är den sjunde delen i filmsagan Star Wars och den är regisserad av J.J. Abrams utifrån ett manus skrivet av honom och Lawrence Kasdan, som även skrev manus för både Rymdimperiet slår tillbaka och Jedins återkomst. Den pampiga musiken är återigen komponerad av legendaren John Williams, medan George Lucas arbetat som kreativ konsult för filmen.

Star Wars: The Force Awakens utspelar sig trettio år efter att rebellerna störtade Rymdimperiet och de fruktade Sith. Men än en gång kastar ondskan sin skugga över galaxerna och det är tid för gamla hjältar att kliva fram för att kämpa mot förtrycket från den mörka sidan av kraften.

I filmen återser vi gamla kända karaktärer spelade av Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew och Kenny Baker (R2D2). Tillsammans med nya ansikten som John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson och Max von Sydow skapar de ett nytt kapitel i den klassiska rymdsagan.

Star Wars: The Force Awakens finns att hyra under Premiärer i Play & Film i din TiVo-box.

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016

Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.

Läs mer
Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer