För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Vår hundratusenförsta TiVo-kund!

I oktober förra året lanserade vi TiVo. I jämförelse med tidigare lanseringar i andra länder, har intresset varit högt och mottagandet från våra kunder har varit mycket positivt.

Judit, Christina och Asanga firar så det står härliga till.

I oktober förra året lanserade vi TiVo. I jämförelse med tidigare lanseringar i andra länder, har intresset varit högt och mottagandet från våra kunder har varit mycket positivt. Nu använder över 17 procent av våra digital-TV kunder TiVo: en tv-tjänst från Com Hem som inte har någon annan motsvarighet i Sverige.

När vi gick över 100 000-strecket uppmärksammade vi kund nummer 100 001 med fri TiVo i ett år, personligt levererad av vår produktdirektör Asanga Gunatillaka till en glad Christna Ullrich i Hässelby.

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer