För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Klimatdokumentären Before the Flood

Världspremiär för Before the Flood

Klockan 22.00 söndagen den 30 oktober är det världspremiär för klimatdokumentären Before the Flood med självaste Leonardo DiCaprio i huvudrollen. Du ser den på National Geographic.

Leonardo DiCaprio har nyligen utsetts till FN:s fredsbudbärare för att uppmärksamma klimatfrågan och tar sig därmed an sin viktigaste uppgift i livet. Han reser från det vidsträckta Grönland till de brinnande skogarna i Sumatra och Vatikanstatens salar för att undersöka klimatförändringarnas förödande påverkan på jorden.

Tack vare sin möjlighet att tala med aktivister, forskare och världsledare - inklusive Barack Obama, Elon Musk och påve Franciskus - kan han gräva djupt för att ta reda på vad som har orsakat krisen och hur den kan gå att lösa. DiCaprio söker svaret på frågan: Kan vi handla innan det är för sent? Sändningstid är söndagen den 30 oktober 22.00 på National Geographic.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=D9xFFyUOpXo&feature=youtu.be

Skaffa National Geographic

National Geographic ingår i våra abonnemang TV Guld och TV Silver och om du vill se de fantastiska miljöerna i knivskarp HD-kvalitet rekommenderar vi HD-versionen på kanalplats 58 (medan icke-HD finns på plats 53). Båda kanalerna finns även att köpa som tillval till ditt tv-abonnemang.

Titta när du vill

Med TiVo kan du se dokumentären när du vill under hela november. Gå till National Geographics playtjänst och se den reklamfritt vid den tid som passar dig.

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016

Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.

Läs mer
Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer