För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Världspremiär för Beck – Gunvald

På nyårsdagen är Martin Beck – och Gunvald Larsson – tillbaka i den första av fyra nya filmer som får exklusiv världspremiär hos C More under 2016. I den nya Beck-filmen Gunvald ställs Beckgruppen inför sin största utmaning någonsin.

På nyårsdagen är Martin Beck – och Gunvald Larsson – tillbaka i den första av fyra nya filmer som får exklusiv världspremiär hos C More under 2016. I den nya Beck-filmen Gunvald ställs Beckgruppen inför sin största utmaning någonsin.

En undersökande journalist hittas misshandlad till döds i sitt hem, där även fingeravtryck från en ökänd indrivare påträffas. Mordoffret har blivit hotat av högerextremister, men det är främst hans arbete med en bok som fångar Beck-gruppens intresse. Fallet får en fruktansvärd vändning och plötsligt står mycket mer på spel än att hitta journalistens mördare. Martin Beck och hans kollegor har aldrig tidigare tvingats balansera yrkesroller med privatliv på samma svårbemästrade sätt som nu.

Mer Beck att se fram emot

Ytterligare tre nya Beck-filmer får urpremiär i början av februari, mars samt april på C Mores playtjänst, där du kan streama dem när du själv vill.

Filmerna om Martin Beck och Gunvald Larsson, som bygger på romanerna av Sjöwall/Wahlöö, fick stort genomslag i mitten på 70-talet när Carl-Gustaf Lindstedt spelade huvudrollen i Mannen på taket.

1997 gjorde Peter Haber entré som Martin Beck och Mikael Persbrandt som Gunvald Larsson. Räknar man in de fyra filmer som får exklusiv premiär på C More under januari-april 2016 så består serien av 34 filmer, vilket gör det till den längsta svenska filmserien genom tiderna. Beck har också visat sig vara svenskens favorit bland filmpoliser, enligt en undersökning av Ipsos. Nio av tio svenskar har sett minst en Beck-film!

Så ser du Beck – Gunvald

Den 1 januari 21.00 har filmen premiär på C More First. Du som är TiVo-kund med C More-abonnemang kan även hitta filmen efteråt i C Mores playtjänst i Play & Film och se den när det passar dig.

Läs mer om våra C More-abonnemang

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer