För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Matt Dillon och Juiliette Lewis i spännande scen

Världspremiär för Wayward Pines

Torsdagen den 14 maj kl 21.55 är det premiär för Wayward Pines på kanalen FOX! Kanalen hittar du på kanalplats 14.

Torsdagen den 14 maj kl 21.55 är det premiär för Wayward Pines på kanalen FOX! Kanalen hittar du på kanalplats 14.

Den psykologiska thrillern Wayward Pines handlar om Secret Service-agenten Ethan Burke som åker till Wayward Pines i Idaho för att hitta två kollegor som är spårlöst försvunna. Men när han väl har kommit in i staden inser han att det inte finns någon väg ut…

Serien är skapad av M. Night Shyamalan (Sjätte sinnet) och består av en stjärnspäckad rollbesättning av bland andra Oscarsnominerade Matt Dillon (”Crash”), Oscarsnominerade Terrence Howard (”Crash”, ”Hustle & Flow”), Oscars- och Emmyvinnaren Melissa Leo (”The Fighter”) samt Oscars- och Emmynominerade Juliette Lewis (”Cape Fear”).

Den globala premiären kommer vara den största världslanseringen av en serie som sker samtidigt, då den visas i 126 länder världen över. Kanalen FOX ingår i alla våra abonnemang och HD-versionen ingår i abonnemanget TiVo Max. Du som har TiVo kan göra en serieinspelning och spela in alla avsnitt som visas.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer