För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Matt Dillon och Juiliette Lewis i spännande scen

Världspremiär för Wayward Pines

Torsdagen den 14 maj kl 21.55 är det premiär för Wayward Pines på kanalen FOX! Kanalen hittar du på kanalplats 14.

Torsdagen den 14 maj kl 21.55 är det premiär för Wayward Pines på kanalen FOX! Kanalen hittar du på kanalplats 14.

Den psykologiska thrillern Wayward Pines handlar om Secret Service-agenten Ethan Burke som åker till Wayward Pines i Idaho för att hitta två kollegor som är spårlöst försvunna. Men när han väl har kommit in i staden inser han att det inte finns någon väg ut…

Serien är skapad av M. Night Shyamalan (Sjätte sinnet) och består av en stjärnspäckad rollbesättning av bland andra Oscarsnominerade Matt Dillon (”Crash”), Oscarsnominerade Terrence Howard (”Crash”, ”Hustle & Flow”), Oscars- och Emmyvinnaren Melissa Leo (”The Fighter”) samt Oscars- och Emmynominerade Juliette Lewis (”Cape Fear”).

Den globala premiären kommer vara den största världslanseringen av en serie som sker samtidigt, då den visas i 126 länder världen över. Kanalen FOX ingår i alla våra abonnemang och HD-versionen ingår i abonnemanget TiVo Max. Du som har TiVo kan göra en serieinspelning och spela in alla avsnitt som visas.

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter