Matt Dillon och Juiliette Lewis i spännande scen

Världspremiär för Wayward Pines

Torsdagen den 14 maj kl 21.55 är det premiär för Wayward Pines på kanalen FOX! Kanalen hittar du på kanalplats 14.

Torsdagen den 14 maj kl 21.55 är det premiär för Wayward Pines på kanalen FOX! Kanalen hittar du på kanalplats 14.

Den psykologiska thrillern Wayward Pines handlar om Secret Service-agenten Ethan Burke som åker till Wayward Pines i Idaho för att hitta två kollegor som är spårlöst försvunna. Men när han väl har kommit in i staden inser han att det inte finns någon väg ut…

Serien är skapad av M. Night Shyamalan (Sjätte sinnet) och består av en stjärnspäckad rollbesättning av bland andra Oscarsnominerade Matt Dillon (”Crash”), Oscarsnominerade Terrence Howard (”Crash”, ”Hustle & Flow”), Oscars- och Emmyvinnaren Melissa Leo (”The Fighter”) samt Oscars- och Emmynominerade Juliette Lewis (”Cape Fear”).

Den globala premiären kommer vara den största världslanseringen av en serie som sker samtidigt, då den visas i 126 länder världen över. Kanalen FOX ingår i alla våra abonnemang och HD-versionen ingår i abonnemanget TiVo Max. Du som har TiVo kan göra en serieinspelning och spela in alla avsnitt som visas.

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter