För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Världspremiär av Veronica Mars-filmen i TiVo

Den 14 mars har den omtalade filmen Veronica Mars världspremiär. Filmen hoppar över steget att först visas på bio och går istället att se direkt i TiVo-boxen på premiärdagen.

Den 14 mars har den omtalade filmen Veronica Mars världspremiär. Filmen hoppar över steget att först visas på bio och går istället att se direkt i TiVo-boxen på premiärdagen.

Veronica Mars-filmen bygger på den populära tv-serien Veronica Mars som är en blandning av deckare, high school-serie och drama-komedi med skådespelerskan Kristen Bell som den smarta och kvicka tonårsdeckaren Veronica. Filmen handlar om hur Veronica, flera år efter sitt förflutna som en tonårig privatdetektiv, dras tillbaka till sin hemstad för att hjälpa sin gamla flamma Logan Echolls som blivit indragen i en mordgåta.

Tack vare fansens kärlek

Det är tack vare fansens kärlek som tv-serien om detektiven Veronica Mars blev film. Via crowdfunding-sajten Kickstarter drog 91 000 donationer in mer än 5 miljoner dollar för att finansiera film-projektet.

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter