Vi frivisar Comedy Central

Du har väl inte missat att vi just nu frivisar Comedy Central för alla våra digital-tv-kunder? Där hittar du massvis av humorshower och serier, både från Sverige och USA. Hela månaden ut!

Frivisningen pågår under hela oktober månad, så du hinner bekanta dig med stora delar av Comedy Centrals rejäla humorutbud. Här nedan får du några smakprov på allt kul som visas, men det är troligt att du snart hittar dina egna favoriter. Ha det så roligt!

Comedy Central Stand Up Utan Gränser

Comedy Central Stand Up Utan Gränser är det allra bästa inom svensk stand up där vi får träffa Sveriges roligaste komiker. Bland de medverkade finns både nya och etablerade talanger, bland andra Peter Wahlbeck, Josefine Johansson, David Sundin och Måns Möller. Programledare är Nisse Hallberg.
Lördagar kl 22.00 på Comedy Central

SouthPark1280x720

South Park

Nya avsnitt! I säsong 21 av South Park är de fyra vanvördiga grundskoleeleverna Cartman, Stan, Kyle och Kenny tillbaka i den dysfunktionella staden South Park. Den prisbelönta animerade satirserien för vuxna är känd för sitt grova språk och surrealistiska och mörka humor, och för den nästan osannolika snabbheten i att kommentera händelser i den verkliga världen.
Torsdagar kl 22.00 på Comedy Central

Daily-Show-1280x720

The Daily Show with Trevor Noah

Trevor Noah har nu varit programledare för The Daily Show sedan slutet av september 2015 och han har givetvis satt sitt avtryck på programmet. Precis som tidigare kan du dock förvänta dig rapportering av aktuella händelser, politisk satir, popkultur och mycket mer, allt i en skarp humortappning. Programmet sänds i Sverige dagen efter sändning i USA.
Tisdagar till fredagar kl 19.30 på Comedy Central

Så ser du frivisningen

Du hittar Comedy Central HD på kanalplats 17. Om du har en box som inte klarar av HD-sändningar kan du se samma utbud på kanalplats 62. Dessutom finns Comedy Central i appen Com Hem Play, så du kan ta med dig allt det roliga och inte behöver sitta hemma.

Alla program har Sju dagars omstart, vilket betyder att du inte är så begränsad till sändningstider. Du kan se programmen när du vill i upp till sju dagar efter att de har visats.