Vi frivisar Expressen TV inför valet

De kommande veckorna inför valet kommer politikbevakningen att dominera det svenska nyhetsflödet i Expressen TV. Då passar vi på att frivisa kanalen på kanalplats 43.
Foto: Anna-Karin Nilsson

Expressen TV bevakar allt som rör valet och sänder live med nyhetssändningar, program och sammanfattningar dygnet runt för att ge den bästa bilden av det politiska läget just nu.

Politikmagasinet Bara Politik sänds varje onsdag och sista veckan innan valet även varje kväll. Dagen före valet sänds Bara Politik special - en maratonsändning med ett tjugotal gäster.

Du som är digital-tv-kund kan se Expressen TV från nu och ända fram till den 17 september på kanalplats 43 eller i Com Hem Play. Då hinner du även se efterspelet med analyser och kommentarer när valresultatet är klart.

Under samma tid frivisar vi dessutom ekonomi-tv-kanalen Di TV (kanalplats 121), som sänds av Dagens Industri. Där ser du analyser och heta aktietips, samt politikreportage och partiledardebatter nu inför valet. I Di TV kommer fokus ligga på de ekonomiska frågorna, både de som rör landets finanser och den egna plånboken.