Vi frivisar Viasats sportutbud

Hela veckan fram till den 7 oktober frivisar vi Viasats sportkanaler! Du som är digital-tv-kund hos oss kan njuta bland annat av riktig toppfotboll från både Champions League och Premier League.

Se Arsenal söndagen den 7 oktober

Foto: Tim Ireland AP/TT

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=j5_LzoIxYys&feature=youtu.be

Champions League

I år hinner man med två matcher under kvällarna med Champions League. Några börjar redan 18.55 och resten börjar 21.00. På tisdagen den 2 oktober kan du bland annat först se Juventus-Young Boys där de italienska mästarna är storfavoriter i mötet med de raska gossarna från Schweiz, och därefter följa Manchester United-Valencia från Old Trafford i Manchester.

Dagen efter, onsdagen den 3 oktober, är det samma upplägg med ett par tidiga 18.55-matcher och övriga med avspark 21.00. Bland de sena matcherna kan du se höjdaren Tottenham-Barcelona, där hemmalaget ska visa sin publik på Wembley att det går att rubba de spanska mästarna. I förra årets upplaga av Champions League var det Real Madrid som fick bekänna färg just där, men blir det samma succé den här gången?

Premier League

I helgen visas många fina matcher från Premier League. Redan på fredag 21.00 kan du värma upp med Brighton-West Ham i tabellens nedre regioner. På lördagen ser du förutom matchen vid den klassiska tiden 16.00 även kvällsmötet Manchester United-Newcastle 18.30. Den som gillar Manchester United och Victor Nilsson Lindelöf kan alltså se laget flera gånger under frivisningen.

Vid lunchtid på söndagen blir det Londonderby med Arsenal-Fulham klockan 13.30, där hemmalaget gärna vill hänga på topplagen medan de gästande nykomlingarna försöker undvika nedflyttningsstrecket. Som en finfin avslutning på fotbollshelgen visas sen det riktiga toppmötet Liverpool-Manchester City 17.30. Vilken härlig helg!

lewis-hamilton-foto

Motorsport

Den 5-7 oktober kommer Formel 1-cirkusen till Suzuka International Racing Course för Japans Grand Prix. Det lär bli rejält med folk som följer det spännande racet där Lewis Hamilton ska försvara sin titel från Japan 2017. Nu leder han världsmästerskapet och har chans att dryga ut ledningen före utmanaren Sebastian Vettel.

Samma helg sänds även Thailands Grand Prix i MotoGP från Chang International Circuit i Buriram i Thailand. Här är det spanjoren Marc Marquez som är i överlägsen ledning och jagas av den italienska duon Dovizioso och Rossi.

Se till att ladda upp med mat och dryck som räcker hela helgen, för det skulle ju vara synd om du skulle behöva lämna tv-soffan för världsliga ärenden. Om så ändå sker, är det bara att ta med dig sporten med hjälp av appen Com Hem Play.

Kanalerna som frivisas fram till 7 oktober

Viasat Sport Premium HD (kanalplats 145)
Viasat Fotboll HD (111)
Viasat Hockey HD (112)
Viasat Motor HD (131)
Viasat Sport HD (132)