För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Logotyper med play-tjänster

Vi välkomnar Play-tjänsten Viasat Explore

Du har kanske märkt att det har tillkommit många nya play-tjänster som Kanal 5, Kanal 9 och Kanal 11 i din TiVo-box. Vårt senaste tillskott i play-utbudet är Viasat Explore, med program som Så funkar det, Engineered och Eds äventyr.

Du har kanske märkt att det har tillkommit många nya play-tjänster som Kanal 5, Kanal 9 och Kanal 11 i din TiVo-box. Vårt senaste tillskott i play-utbudet är Viasat Explore, med program som Så funkar det, Engineered och Eds äventyr. Play-tjänsten ingår i ditt abonnemang om du har TiVo Mellan, TiVo Plus eller TiVo Max och du kan se materialet även via andra plattformar som webb och mobil. Mycket nöje!

Du bestämmer själv när du vill se dina favoriter. TiVo samlar dina Play-tjänster bekvämt på ett ställe i din tv helt utan reklam. Com Hem har den största VOD-katalogen (Video On Demand) på svenska marknaden och står ut bland konkurrenterna med överlägset flest antal Play-tjänster som går att se på flera plattformar som mobil, surfplatta och dator.

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer