För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Logotyper med play-tjänster

Vi välkomnar Play-tjänsten Viasat Explore

Du har kanske märkt att det har tillkommit många nya play-tjänster som Kanal 5, Kanal 9 och Kanal 11 i din TiVo-box. Vårt senaste tillskott i play-utbudet är Viasat Explore, med program som Så funkar det, Engineered och Eds äventyr.

Du har kanske märkt att det har tillkommit många nya play-tjänster som Kanal 5, Kanal 9 och Kanal 11 i din TiVo-box. Vårt senaste tillskott i play-utbudet är Viasat Explore, med program som Så funkar det, Engineered och Eds äventyr. Play-tjänsten ingår i ditt abonnemang om du har TiVo Mellan, TiVo Plus eller TiVo Max och du kan se materialet även via andra plattformar som webb och mobil. Mycket nöje!

Du bestämmer själv när du vill se dina favoriter. TiVo samlar dina Play-tjänster bekvämt på ett ställe i din tv helt utan reklam. Com Hem har den största VOD-katalogen (Video On Demand) på svenska marknaden och står ut bland konkurrenterna med överlägset flest antal Play-tjänster som går att se på flera plattformar som mobil, surfplatta och dator.

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

27 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

26 oktober 2016

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

25 oktober 2016

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer
Visa fler nyheter