Vilka kanaler sänder vilka fotbollsmatcher?

Com Hem älskar fotboll och via oss kan du se mängder av fotbollsmatcher! Så många matcher att det ibland kan vara svårt att veta i exakt vilken av alla kanaler som just den match som du vill se kommer att visas. Därför finns här en guide till de mest populära ligorna och vilka kanaler som sänder dem.
Premier League Arsenal Manchester City Foto: Frank Augstein - APTT
Se Premier League på ViasatFoto: Frank Augstein AP/TT

Allsvenskan

Sveriges klassiska högstadivision med över 90 år på nacken, med spelarprofiler som Markus Rosenberg, Kennedy Bakircioglü och Tobias Hysén sänds i C Mores kanaler. Skaffa ett abonnemang på C More Sport eller C More Premium eller köp matcher på Pay-per-view.

Premier League

England har världens mest penningstinna och stjärnspäckade liga och dessutom en speciell plats i svenska fotbollshjärtan, ända sedan Tipsextras tid i mitten på förra seklet. Numera är det Viasat som sitter på rättigheterna och du ser matcherna med ett abonnemang med Viasat Sport.
Premier League 2018/2019 Viasat

Bundesliga

Tyskland är en gammal stornation inom fotbollen och har en liga av hög klass med flera svenskar. Med storstjärnor i lagen som gör upp om titeln och ofta utsålda matcher med höga publiksiffror är det naturligt att Viasat lagt beslag på rättigheterna. Matcherna ser du med ett abonnemang med Viasat Sport.

Ligue 1

Världsmästarligan i Frankrike, med Paris Saint-Germain som kanske det hetaste laget, lockar många av världens bästa spelare. Matcherna från Frankrike ser du i Viasats sportkanaler.

Champions League

Fotboll på den allra högsta nivån. De allra bästa lagen från Europas bästa ligor möts för att göra upp om den mest åtråvärda pokalen. Matcherna spelas på utvalda tisdagar och onsdagar. En match visas i TV6, medan övriga visas i kanalerna i Viasat Sport.

Europa League

Fotboll på den näst högsta nivån. De näst bästa lagen från hela Europa gör upp om den näst mest åtråvärda pokalen. Matcherna spelas på torsdagar och visas på Kanal 9 och Eurosport 2.

Superettan

Sveriges andradivision är nog serien som alla lag och spelare med ambitioner helst inte vill tillbringa särskilt lång tid i. Men med unga och intressanta spelare och en stark lokal förankring har den ändå en viss charm. Matcherna visas i Sportkanalen HD, som ingår i TV Guld och TV Silver och även kan köpas som tillvalskanal.