För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Spelarna i MFF firar mål i Champions League

Vilka kanaler sänder vilka fotbollsmatcher?

Com Hem älskar fotboll och via oss kan du se mängder av fotbollsmatcher! Så många matcher att det ibland kan vara svårt att veta i exakt vilken av alla kanaler som just den match som du vill se kommer att visas. Därför finns här en guide till de mest populära ligorna, vilka kanaler som sänder dem och också hur man får tillgång till kanalerna. För vi vill ju inte att du ska missa en enda minut av all härlig fotboll!

Allsvenskan

Sveriges klassiska högstadivision med över 90 år på nacken, med spelarprofiler som Markus Rosenberg, Kennedy Bakircioglü och Tobias Hysén sänds i C Mores kanaler. Skaffa ett abonnemang på C More Sport eller C More Sport, Film & Serier eller köp matcher på Pay-per-view.
Nyhet tv - Allsvenskan i cmore

Premier League

England har världens mest penningstinna och stjärnspäckade liga och dessutom en speciell plats i svenska fotbollshjärtan, ända sedan Tipsextras tid i mitten på förra seklet. Numera är det Viasat som sitter på rättigheterna och du ser matcherna genom att köpa Viasat Sport.

Bundesliga

Att Tyskland är världsmästare i fotboll säger något om vilken klass som deras inhemska liga har. Med många av världsmästarspelarna i lagen som gör upp om titeln och ofta utsålda matcher med höga publiksiffror är det naturligt att Eurosport satsar på sändningarna i Eurosport 2*. Kanalen ingår i TV Guld och TV Silver och kan även köpas separat om du har ett mindre abonnemang hos Com Hem.

La Liga

Från att ha ett landslag som totalt dominerat världsfotbollen under ett decennium, verkar Spanien nu få nöja sig med en liga med lag som totalt dominerar i de europeiska cuperna. Numera finns även den gamle brommapojken John Guidetti i La Liga. Matcherna sänds på Viasats kanaler i Viasat Sport.

Serie A

Italien är ett fotbollstokigt land och även anhängarna i övriga världen är bland de mest hängivna. Även om det för tillfället kanske finns mer pengar i andra ligor är det här en plats för tradition, kärlek och engagemang. Viasat Sport är vad du ska ha för att se Serie A.

Ligue 1

Trots att Zlatan lämnat den franska fotbollen så håller ligan hög klass, med Paris Saint-Germain som kanske det hetaste laget. Från och med säsongen 2016-17 så visas matcherna från Frankrike i Viasats sportkanaler Viasats sportkanaler.

Champions League

Fotboll på den allra högsta nivån. De allra bästa lagen från Europas bästa ligor möts för att göra upp om den mest åtråvärda pokalen. Matcherna spelas på utvalda tisdagar och onsdagar. En match visas i TV3*, medan övriga visas i kanalerna i Viasat Sport.

Europa League

Fotboll på den näst högsta nivån. De näst bästa lagen från hela Europa gör upp om den näst mest åtråvärda pokalen. Matcherna spelas på torsdagar och visas på Kanal 9* och Eurosport 2*.

VM-kvalet

2018 är det dags för VM i Ryssland och i kvalturneringen väntar många spännande matcher. Sveriges kommer visas i Kanal 5*, medan övriga ländernas sprids ut i Kanal 9*, Eurosport* och Eurosport 2*.

Superettan

Sveriges andradivision är nog serien som alla lag och spelare med ambitioner helst inte vill tillbringa särskilt lång tid i. Men med unga och intressanta spelare och en stark lokal förankring har den ändå en viss charm. Matcherna visas i TV4 Sport* och TV12, som ingår i TV Guld respektive TV Guld, TV Silver och TV Bas, men kan även köpas som tillvalskanaler.

Vi är störst på sportkanaler

Oavsett om du är intresserad av

* Kanalen finns även i HD.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer