Vinn en lyxkryssning - precis som monsterfamiljen

Nu har du möjlighet att vinna en kryssning för hela familjen, precis som monsterfamiljen i Hotell Transylvanien 3. Med uppträdanden av stjärnor som Måns Zelmerlöv och Molly Sandén är resan kanske ännu bättre än monstrens?
© 2018 Sony Pictures Animation Inc. All Rights Reserved.

Tillsammans med SF Anytime och Silja Line ordnar vi en tävling om en resa för en familj på fyra personer på årets julfest på Galaxy! En upplevelse fylld av härlig julstämning, med några av de bästa artisterna som Måns Zelmerlöv, Molly Sandén och Takida. Resan inkluderar en hytt med havsutsikt, julbord, julshow och frukost.

Så tävlar du

För att vara med i tävlingen behöver du svara på två frågor:

  1. Vad heter kryssningsfartyget som familjen reser på i filmen?
  2. Varför ska just du och din familj vinna kryssningen?

Svaren på frågorna skickar du via e-post till tavlingar@comhem.com. Tävlingen pågår under perioden 22 november till den 29 november. För närmare detaljer om vad som ingår i priset, se tävlingsvillkoren.

Tävlingen är avslutad

Tävlingen är nu över och vi har en vinnare: Britt Oliver från Örebro! Stort grattis och tack även till alla andra som var med och tävlade.

Filmen Hotell Transylvanien 3

Det är dags för vår favorit-monsterfamilj att åka på lyxkryssning. Till en början är allt frid och fröjd, men familjens drömsemester förvandlas plötsligt till en mardröm då Mavis inser att Drac fallit för den mystiska kaptenen Ericka, som dessutom ruvar på en farlig hemlighet som riskerar att utrota hela monskligheten.

Så hyr du Hotell Transylvanien 3