För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Vinn en bilresa

Vinn en resa i klassisk bil

Tillsammans med BBC-programmet Top Gear får du chansen att vinna en helt magisk resa till Irland, där du och en vän får ratta en klassisk bil i en hel vecka utmed Atlantkusten på den gröna ön.

Bilresan

Priset i tävlingen består av en otrolig resa. Du och en vän börjar i Sverige med en flygresa till Dublin, där ni hämtar ut en valfri klassisk bil (som exempelvis någon av Top Gear-favoriterna MG Roadster, Alfa Romeo Spider eller Morris Minor) och sätter iväg mot The Wild Atlantic Way, den kända kustleden på Irland.

Under bilturen kommer ni bland annat få se Cork och Kerry, Ring of Kerry och Killarney och upptäcka sydvästra Irland med sina många halvöar som pekar ut mot den öppna oceanen. Ni bor i handplockade hotell längs kusten och sover gott efter makalösa naturupplevelser nära Atlantens brus.

Resan varar i 7 nätter och sen återvänder ni till Dublin för flygresa hem.

Tävlingen

Du tävlar på vår sida på Facebook, där du ska svara på frågan "Vilken bilmodell eller vilket bilmärke är din favorit och varför?". Med en riktigt bra motivering kan du stå som vinnare när tävlingstiden är över den 7 juni. För närmare detaljer, se tävlingsvillkoren.

Tv-nyheter-topgear

Top Gear

Du har väl inte missat Top Gear? Det omåttligt populära motorprogrammet är nu inne på sin 23:e säsong och har skaffat sig en hängiven skara tittare över hela världen. Vi får bländas av skinande lack, följa med in i hisnande hårnålskurvor och höra vrålande motorer under ständigt nya körupplevelser. Tisdagar klockan 22.00 på BBC Brit (kanalplats 63).

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer