En extra glad Alla Hjärtans Dag till er i långdistansförhållanden

Vinn en resa till kärleken

Alla Hjärtans Dag står för dörren och då vill vi på Com Hem skänka en extra tanke till några av er som spenderar extra mycket tid online: alla ni par i långdistansförhållanden. Nu får ni chansen att träffa varandra - på riktigt!

Alla Hjärtans Dag står för dörren och då vill vi på Com Hem skänka en extra tanke till några av er som spenderar extra mycket tid online: alla ni par i långdistansförhållanden. För vi vet att det inte finns något som förstör stämningen så mycket som att försöka säga JAG ÄLSKAR DIG, tre gånger om under ett videosamtal som bryts.

Här i Sverige har vi bland de snabbaste hastigheterna i världen och ett videosamtal brukar inte vara några större problem. Tyvärr ser det inte likadant ut när du delar i en lägenhet med fem andra i Barcelona, surfar på ett internetcafé i Sydney, eller harvar dig fram med ett mobilt bredband under en roadtrip genom USA.

Därför vill vi nu på Alla Hjärtans Dag hylla alla er som lever i ett långdistansförhållande och tävla ut en resa till kärleken, tur-och-retur. Dela en bild på din partner under hashtaggen #comhemhjärtat på Instagram och beskriv varför du saknar just henne/honom så kan en resa, tur och retur till kärleken bli din. Bonuspoäng ges till de par som delar en skärmdump från ett faktiskt videosamtal.

Läs gärna igenom tävlingsvillkoren.

Tävlingen är avgjord

Tack för alla fina bidrag och grattis till vinnaren @enriqueamejia som i sommar kommer få chansen att träffa sin käresta!

Visa fler nyheter

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter