För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

En extra glad Alla Hjärtans Dag till er i långdistansförhållanden

Vinn en resa till kärleken

Alla Hjärtans Dag står för dörren och då vill vi på Com Hem skänka en extra tanke till några av er som spenderar extra mycket tid online: alla ni par i långdistansförhållanden. Nu får ni chansen att träffa varandra - på riktigt!

Alla Hjärtans Dag står för dörren och då vill vi på Com Hem skänka en extra tanke till några av er som spenderar extra mycket tid online: alla ni par i långdistansförhållanden. För vi vet att det inte finns något som förstör stämningen så mycket som att försöka säga JAG ÄLSKAR DIG, tre gånger om under ett videosamtal som bryts.

Här i Sverige har vi bland de snabbaste hastigheterna i världen och ett videosamtal brukar inte vara några större problem. Tyvärr ser det inte likadant ut när du delar i en lägenhet med fem andra i Barcelona, surfar på ett internetcafé i Sydney, eller harvar dig fram med ett mobilt bredband under en roadtrip genom USA.

Därför vill vi nu på Alla Hjärtans Dag hylla alla er som lever i ett långdistansförhållande och tävla ut en resa till kärleken, tur-och-retur. Dela en bild på din partner under hashtaggen #comhemhjärtat på Instagram och beskriv varför du saknar just henne/honom så kan en resa, tur och retur till kärleken bli din. Bonuspoäng ges till de par som delar en skärmdump från ett faktiskt videosamtal.

Läs gärna igenom tävlingsvillkoren.

Tävlingen är avgjord

Tack för alla fina bidrag och grattis till vinnaren @enriqueamejia som i sommar kommer få chansen att träffa sin käresta!

Visa fler nyheter

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

27 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

26 oktober 2016

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

25 oktober 2016

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer
Visa fler nyheter