För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

En extra glad Alla Hjärtans Dag till er i långdistansförhållanden

Vinn en resa till kärleken

Alla Hjärtans Dag står för dörren och då vill vi på Com Hem skänka en extra tanke till några av er som spenderar extra mycket tid online: alla ni par i långdistansförhållanden. Nu får ni chansen att träffa varandra - på riktigt!

Alla Hjärtans Dag står för dörren och då vill vi på Com Hem skänka en extra tanke till några av er som spenderar extra mycket tid online: alla ni par i långdistansförhållanden. För vi vet att det inte finns något som förstör stämningen så mycket som att försöka säga JAG ÄLSKAR DIG, tre gånger om under ett videosamtal som bryts.

Här i Sverige har vi bland de snabbaste hastigheterna i världen och ett videosamtal brukar inte vara några större problem. Tyvärr ser det inte likadant ut när du delar i en lägenhet med fem andra i Barcelona, surfar på ett internetcafé i Sydney, eller harvar dig fram med ett mobilt bredband under en roadtrip genom USA.

Därför vill vi nu på Alla Hjärtans Dag hylla alla er som lever i ett långdistansförhållande och tävla ut en resa till kärleken, tur-och-retur. Dela en bild på din partner under hashtaggen #comhemhjärtat på Instagram och beskriv varför du saknar just henne/honom så kan en resa, tur och retur till kärleken bli din. Bonuspoäng ges till de par som delar en skärmdump från ett faktiskt videosamtal.

Läs gärna igenom tävlingsvillkoren.

Tävlingen är avgjord

Tack för alla fina bidrag och grattis till vinnaren @enriqueamejia som i sommar kommer få chansen att träffa sin käresta!

Visa fler nyheter

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016

Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.

Läs mer
Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer