För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Huvudpersonen i Outcast

Vinn en resa till Rom med Fox

Nu har du chansen att vinna en exklusiv resa för två till Rom och gå på förhandsvisningen av nya tv-serien Outcast.

Den 19 april är det förhandsvisning av tv-serien Outcast i Rom. I samband med den tävlar Com Hem och tv-kanalen Fox ut en exklusiv VIP-resa för dig och en vän. Det blir flygresa tur och retur från Stockholm till Rom, övernattning på hotell och inträde till förhandsvisningen av tv-serien Outcast. Ni får även chansen att mingla på röda mattan med alla stjärnor från tv-serien Outcast!

Outcast baseras på serietidningen med samma namn och handlar om den unge mannen Kyle Barnes, spelad av Patrick Fugit (”Gone Girl”). Barnes har i hela sitt liv varit besatt av demoner och isolerar sig från omgivningen eftersom han är rädd att skada människor han bryr sig om. För att återta sitt normala liv påbörjar Barnes en resa för att finna svar tillsammans med pastorn och evangelisten Anderson, spelad av Philip Glenister (”Life on Mars”). Han gör då en upptäckt som kan förändra hans och världens öde för alltid.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=vKLkon0hP-E

Det du kan vinna

  • Flygresa T/R Stockholm - Rom för 2 personer.
  • Hotellövernattning för 2 personer.
  • Förhandsvisning av Outcast med inträde till röda mattan-mingel den 19 april i Rom.

Det du behöver göra

Det enda du behöver göra är att gå in på Com Hem-bloggen och där motivera varför du ska vinna en resa till Rom och se Outcast.

Så länge kan du tävla

Tävlingen pågår till och med den 12 april 2016.

Tv-kanalen FOX finns tillgänglig för samtliga tv-hushåll i Com Hems nät, både analogt och digitalt. Playtjänsten FOX ingår för kunder med TiVo.

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer

Premiär för The Missing

13 oktober 2016

Från den 13 oktober kan du se hela första säsongen av den hyllade BBC-serien The Missing i playtjänsten Cirkus.

Läs mer
Visa fler nyheter