Vinn en resa till Rom med Fox

Nu har du chansen att vinna en exklusiv resa för två till Rom och gå på förhandsvisningen av nya tv-serien Outcast.

Den 19 april är det förhandsvisning av tv-serien Outcast i Rom. I samband med den tävlar Com Hem och tv-kanalen Fox ut en exklusiv VIP-resa för dig och en vän. Det blir flygresa tur och retur från Stockholm till Rom, övernattning på hotell och inträde till förhandsvisningen av tv-serien Outcast. Ni får även chansen att mingla på röda mattan med alla stjärnor från tv-serien Outcast!

Outcast baseras på serietidningen med samma namn och handlar om den unge mannen Kyle Barnes, spelad av Patrick Fugit (”Gone Girl”). Barnes har i hela sitt liv varit besatt av demoner och isolerar sig från omgivningen eftersom han är rädd att skada människor han bryr sig om. För att återta sitt normala liv påbörjar Barnes en resa för att finna svar tillsammans med pastorn och evangelisten Anderson, spelad av Philip Glenister (”Life on Mars”). Han gör då en upptäckt som kan förändra hans och världens öde för alltid.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=vKLkon0hP-E

Det du kan vinna

  • Flygresa T/R Stockholm - Rom för 2 personer.
  • Hotellövernattning för 2 personer.
  • Förhandsvisning av Outcast med inträde till röda mattan-mingel den 19 april i Rom.

Det du behöver göra

Det enda du behöver göra är att gå in på Com Hem-bloggen och där motivera varför du ska vinna en resa till Rom och se Outcast.

Så länge kan du tävla

Tävlingen pågår till och med den 12 april 2016.

Tv-kanalen FOX finns tillgänglig för samtliga tv-hushåll i Com Hems nät, både analogt och digitalt. Playtjänsten FOX ingår för kunder med TiVo.