För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Huvudpersonen i Outcast

Vinn en resa till Rom med Fox

Nu har du chansen att vinna en exklusiv resa för två till Rom och gå på förhandsvisningen av nya tv-serien Outcast.

Den 19 april är det förhandsvisning av tv-serien Outcast i Rom. I samband med den tävlar Com Hem och tv-kanalen Fox ut en exklusiv VIP-resa för dig och en vän. Det blir flygresa tur och retur från Stockholm till Rom, övernattning på hotell och inträde till förhandsvisningen av tv-serien Outcast. Ni får även chansen att mingla på röda mattan med alla stjärnor från tv-serien Outcast!

Outcast baseras på serietidningen med samma namn och handlar om den unge mannen Kyle Barnes, spelad av Patrick Fugit (”Gone Girl”). Barnes har i hela sitt liv varit besatt av demoner och isolerar sig från omgivningen eftersom han är rädd att skada människor han bryr sig om. För att återta sitt normala liv påbörjar Barnes en resa för att finna svar tillsammans med pastorn och evangelisten Anderson, spelad av Philip Glenister (”Life on Mars”). Han gör då en upptäckt som kan förändra hans och världens öde för alltid.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=vKLkon0hP-E

Det du kan vinna

  • Flygresa T/R Stockholm - Rom för 2 personer.
  • Hotellövernattning för 2 personer.
  • Förhandsvisning av Outcast med inträde till röda mattan-mingel den 19 april i Rom.

Det du behöver göra

Det enda du behöver göra är att gå in på Com Hem-bloggen och där motivera varför du ska vinna en resa till Rom och se Outcast.

Så länge kan du tävla

Tävlingen pågår till och med den 12 april 2016.

Tv-kanalen FOX finns tillgänglig för samtliga tv-hushåll i Com Hems nät, både analogt och digitalt. Playtjänsten FOX ingår för kunder med TiVo.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer