För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

I samband med premiären i Play & Film för Angry Birds Filmen hade vi en tävling. Uppgiften var att på Instagram posta en stark upplevelse tillsammans med sin familj och även ge en lika stark motivering till varför man skulle vinna tävlingen.

Allra bäst lyckades det här bidraget:

Tillsammans är vi starka! I vår lilla familj älskar vi att släppa tyglarna,våga "leka",leva i nuet MEN framförallt att få göra allt detta tillsammans! Att alltid få utmana barnasinnet och ständigt uppdatera oss med nya påhitt, ger oss i familjen, den perfekta blandningen av glädje och spänning som behövs för att möta vardagen!Familjens stor passion är äventyr och Vi fascineras av allt från rymden till Vikingatiden och nu drömmer vi om att favoriterna från Angry Birds och att "vår efterträdare" till Apollo 13 tar oss hela vägen till Portugal på nya äventyr! (Pappa kan behöva lite ledigt från Vikingatiden också) #starkareupplevelser #angrybirdsfilmen @comhemab

och den vinnande familjen får nu åka iväg på en förhoppningsvis oförglömlig resa till Portugal, styra piratskepp och ta sig över läskiga hängbroar i sin jakt på dolda skatter. Grattis från oss på Com Hem!

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer