För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Många unga kvinnor åker till Hollywood med drömmar om att bli stjärnor. Och i början av 80-talet var Sunset Strip helt klart den hetaste platsen om man ville synas och skaffa kontakter. Men även i Änglarnas stad finns det ondska. Kanske framförallt där.

I Wicked City får vi följa två detektiver, Jack och Paco, som har uppdraget att fånga den mördare som skapar oro bland de unga kvinnor som försöker bli berömda i Änglarnas stad. Gärningsmannen är en tragisk figur som kräver uppmärksamhet och som startar en mordturné i sin strävan efter berömmelse. Jack och Paco når ett genombrott i fallet när de träffar Karen, en ung och kämpande journalist, som kan ha träffat mördaren på en klubb och som förhoppningsvis kan identifiera honom. Men Karen riskerar samtidigt att bli mördarens nästa offer.

För att sätta fast den galne mördaren skapas osannolika allianser mellan poliser, reportrar knarklangare och klubbgäster. Men klockan tickar när mördaren letar upp fler oskyldiga offer…

Så ser du Wicked City

För att kunna se hela säsongen av Wicked City behöver du playtjänsten ABC Studios som ingår i TV Guld. Om du inte har TV Guld, kan du köpa till ABC Studios till ditt abonnemang.

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016

Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.

Läs mer
Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer