Se Will Smith undersöka vår underliga planet

I helgen sänds det på National Geographic, men redan nu kan du före alla andra se första avsnittet av dokumentärserien Vår underliga planet i playbiblioteket National Geographic+.

Will Smith och ett antal astronauter förklarar vad som skiljer vår planet från alla andra. Berättelsen om hur jorden skapades och hur jorden reglerar den syrerika atmosfären är häpnadsväckande: en flygande flod, en global dammstorm, en kollapsande glaciär och den viktigaste varelsen som du aldrig har hört talas om. Allt är sammankopplat för att kunna skapa liv.

Will Smith leder tittarna på en episk resa över hela världen och in i yttre rymden. Vår underliga planet är en häpnadsväckande resa inom och bortom vår planet och bekräftar att det verkligen inte finns någon plats som hemma.

Embedded content: https://youtu.be/h-e7WhwAFbc

Så ser du National Geographic+

Du hittar National Geographic+ här i Com Hem Play och under Play & Film - Playtjänster i TiVo. National Geographic+ ingår i TV Guld och du kan också köpa kanalen som tillvalskanal.

Om du inte har National Geographic+

Du som inte har National Geographic+ men tv-kanalen National Geographic får ge dig till tåls till den 25 mars klockan 21.00. Då visas dokumentären på kanalplats 53 (och på kanalplats 58 visas HD-versionen).