För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

En spännande match i Wimbledon

Wimbledontennis på C More

När den 130:e upplagan av Wimbledon spelas är det upplagt för stor underhållning. Både Novak Djokovic och Serena Williams är inbjudna till tennisfesten, så ta nu tillfället i akt och se dem briljera 27 juni till 10 juli.

På herrsidan är Novak Djokovic stor favorit till slutsegern, som skulle ge honom ytterligare en titel i jakten på en äkta Grand Slam (vinst i de fyra stora tennisturneringarna under samma år). Som utmanare finns alltid Roger Federer med, men frågan är om han hinner komma i form. Annars nämns Andy Murray som det största hotet.

Bland damerna är det den regerande mästaren Serena Williams som är nästan lika stor förhandsfavorit som Djokovic. Förra årets överraskning, spanska Garbiñe Muguruza, tog sig då hela vägen till final och visade även i Franska Öppna att hon kan hota Williams. Ska hon överraska ännu mer i år?

Det kommmer visas riktigt mycket tennis på C More den 27 juni till den 10 juli, där kanalen C More Sport visar de största matcherna och sänder hela eftermiddagarna och kvällarna. Dessutom visas matcher parallellt på C More Live, C More Tennis och C More Live 2-4, så du som är intresserad kan följa så många av dina favoritspelare som möjligt.

Det här behöver du

För att se all tennis från Wimbledon behöver du ett tillvalsabonnemang från C More med Sport. Därefter gäller följande kanalplatser för att se matcherna:

Kanal Kanalplats
C More Sport 76
C More Sport HD 75
C More Tennis 77
C More Live 355
C More Live HD 104
C More Live 2 356
C More Live 2 HD 361
C More Live 3 357
C More Live 4 362
C More Live 4 HD 358
C More Live 3 363

Vi ser fram emot ett par finfina tennisveckor - fram med jordgubbarna och grädden!

Embedded content: https://youtu.be/igqVnPV2Z-M
Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer