För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

En spännande match i Wimbledon

Wimbledontennis på C More

När den 130:e upplagan av Wimbledon spelas är det upplagt för stor underhållning. Både Novak Djokovic och Serena Williams är inbjudna till tennisfesten, så ta nu tillfället i akt och se dem briljera 27 juni till 10 juli.

På herrsidan är Novak Djokovic stor favorit till slutsegern, som skulle ge honom ytterligare en titel i jakten på en äkta Grand Slam (vinst i de fyra stora tennisturneringarna under samma år). Som utmanare finns alltid Roger Federer med, men frågan är om han hinner komma i form. Annars nämns Andy Murray som det största hotet.

Bland damerna är det den regerande mästaren Serena Williams som är nästan lika stor förhandsfavorit som Djokovic. Förra årets överraskning, spanska Garbiñe Muguruza, tog sig då hela vägen till final och visade även i Franska Öppna att hon kan hota Williams. Ska hon överraska ännu mer i år?

Det kommmer visas riktigt mycket tennis på C More den 27 juni till den 10 juli, där kanalen C More Sport visar de största matcherna och sänder hela eftermiddagarna och kvällarna. Dessutom visas matcher parallellt på C More Live, C More Tennis och C More Live 2-4, så du som är intresserad kan följa så många av dina favoritspelare som möjligt.

Det här behöver du

För att se all tennis från Wimbledon behöver du ett tillvalsabonnemang från C More med Sport. Därefter gäller följande kanalplatser för att se matcherna:

Kanal Kanalplats
C More Sport 76
C More Sport HD 75
C More Tennis 77
C More Live 355
C More Live HD 104
C More Live 2 356
C More Live 2 HD 361
C More Live 3 357
C More Live 4 362
C More Live 4 HD 358
C More Live 3 363

Vi ser fram emot ett par finfina tennisveckor - fram med jordgubbarna och grädden!

Embedded content: https://youtu.be/igqVnPV2Z-M
The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer
Visa fler nyheter