Mystiska mord i spännande serie

En upphittad kropp under en gran utanför den lilla staden Larvik i Norge blir upprinnelsen till en febril jakt på en amerikansk seriemördare. Se serien Wisting på TV3!

Chefsutredaren William Wisting blir ansvarig för en utredning som snabbt växer sig allt större. Snart väcker den intresse både från amerikanska FBI och tidningarna i huvudstaden och ännu mer komplicerad blir situationen när Wistings egen dotter är en av journalisterna som gör en story på ett dödsfall i staden.

Embedded content: https://youtu.be/0K6RyuK1u2A

Den norska serien baseras på Jørn Lier Horsts romaner och har skådespelare som Sven Nordin (från bland annat "Blå ögon" och "Elling") och Carrie-Anne Moss ("The Matrix", "Memento", "Chocolat"). Den som gillar skandinaviska kriminalserier bör inte missa den här; Wisting har en kuslig stämning och det karga, norska vinterlandskapet bidrar till atmosfären.

Så ser du Wisting

Wisting ser du på TV3 på torsdagar klockan 22.00 med start den 23 maj. Med appen Com Hem Play kan du ta med dig avsnitten hem till någon annan, om serien är lite för läskig att se ensam.