Se västernserien Yellowstone

Missa inte premiären av nya serien Yellowstone! Det är en modern västernserie med intriger, drama och stjärnskådespelare som Kevin Costner och Wes Bentley.

Familjen Dutton kämpar för att försvara sin ranch och livsstil mot ett indianreservat och markexploatörer. Hälsoproblem och familjehemligheter tar ut sin rätt och politiska ambitioner och yttre samarbeten hotar deras framtid.

Embedded content: https://youtu.be/ZrBji1oYUj4

Premiären ser du den 14 mars kl 21.00 på Paramount Network (kanalplats 17 i HD och 62 utan HD). Du som har Paramount+ kan se avsnitten dagen efter reklamfritt.

Se även serien Waco

Waco med logga

I februari 1993 riktades världens ögon mot ett litet religiöst samfund strax utanför Waco i Texas. Myndigheten för alkohol, tobak och skjutvapen utförde en räd mot sektledaren David Koresh och hans hängivna anhängare.

Efter en eldstrid följde ett 51-dagars dödläge som kom att sluta i en fruktansvärd katastrof. I dramaserien Waco får vi följa de olika deltagarna under de 51 dagarna som ledde fram till det hemska slutet.

Se hela säsongen av Waco i playbiblioteket Paramount+.

Så ser du serierna

Kanalen Paramount Network hittar du på kanalplats 17 i HD och 62 utan HD. Den ingår i våra abonnemang TV Silver och TV Guld och kan även köpas som tillval till andra abonnemang. Playbiblioteket Paramount+ ingår i TV Guld och finns tillgängligt i TV Hub, TiVo och i Com Hem Play.