Se nya serien Zerozerozero i Comhem Play+

Nya serien Zerozerozero har haft premiär i Comhem Play+ och här får vi följa en kokainförsändelse från att det köps av en mäktig italiensk kartell tills det har levererats och betalats.

Om Zerozerozero

Zerozerzero är en actionserie som bland annat är producerad av Stefano Sollima, en av skaparna till den italienska succéserien Gomorrah.

Zerozerozero följer kokainets inte helt okomplicerade väg från Mexiko, över Atlanten för att sedan levereras till en mäktig italiensk kartell. Några av karaktärerna vi möter är skeppsmäklarna Chris och Emma Landry, mexikanska soldaten Manuel Leon och hans män samt köparna Mico och Stefano Alvaro.

Så här ser du Zerozerozero

Registrera dig för Comhem Play+

  • Är du kund hos Com Hem, Tele2, Boxer eller Comviq så kan du prova Comhem Play+ utan kostnad i ett helt år. Ord pris 89 kr/mån. Verifiera dig med BankID på comhemplay.se/registrera.
  • Har du TV Guld så ingår Comhem Play+ helt utan extra kostnad. Det är bara att logga in med ditt Com Hem-konto eller BankID och börja titta!

Ladda ner appen eller logga in via datorn

  • Comhem Play finns som app till Apple TV, Samsung TV (modeller efter 2018), mobiler och surfplattor. Du kan också streama till tv via Chromecast och Airplay.
  • Du kan även logga in direkt på www.comhemplay.se via en dator.

Här finns Zerozerozero

Zerozerozero visas under kategorierna Nyheter och Populära serier just nu. Du kan också söka efter Zerozerozero i sökrutan. Sedan är det bara att börja titta.

Tips! Lägg till favoriterna i din lista så hittar du enkelt dem nästa gång.

Mycket nöje!